home CORUPTIE, POLITICA Fifor vs. Teodorovici. Şoby vs. Bichon. Dispute animalice-n pesedeu

Fifor vs. Teodorovici. Şoby vs. Bichon. Dispute animalice-n pesedeu

Share

Eugen Teodorovici a declarat că l-a făcut „șobolan” pe Mihai Fifor, deoarece a văzut o intervenție a acestuia la o televiziune și s-a enervat.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El a precizat că a început să îl caute pe Fifor prin partid, să îi dea „o lecție de morală”, însă, spre norocul lui, nu l-a găsit.

În replică, Mihai Fifor spune:

Nu am avut un schimb de replici cu Eugen Teodorovici, nici nu aveam cum, eu eram deja plecat către casă când înțeleg că dl Teodorovici a avut așa, un moment impetuos, căutându-mă prin partid. E stilul exotic de a face politică al domnului Teodorovici.

Teodorovici, revenind, afirmă:

Recunosc că l-am făcut şobolan pe Fifor. Asta recunosc. Am urmărit discuția telefonică pe post a acestuia şi m-am enervat. Am început sa-l caut prin partid. Voiam să îi dau o lecție de morală. Spre norocul dumnealui nu l-am găsit. Măcar să fi spus adevărul.

Iar Orlando Teodorovici reacţionează:

Aș vrea ca cel puțin de acum încolo PSD să arate așa cum trebuie, adică a organizație extrem de serioasă, cu oameni competenți, care au foarte multe lucruri bune de făcut pentru țară. E absolut necesar ca pe eșichierul politic stânga românească să se revigoreze și să arate că are proiecte viabile pentru români și pentru România.

E zaveră mare la pesedeu…

Share