home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Fantoma Albă s-a plâns la CNA de Oreste Teodorescu și Rareș Bogdan

Fantoma Albă s-a plâns la CNA de Oreste Teodorescu și Rareș Bogdan

Share

Fantoma Albă, ofiţerul superior de Jandarmerie cunoscut pentru rolul său toxic în represiunea protestului paşnic din 10 august 2018 (“Mi-ai omorrrât oamenii!”), se întoarce în prim-planul actualităţii.

Colonelul de jandarmerie Cătălin Paraschiv, supranumit ”Fantoma Albă”, după mitingul din 10 august 2018, i-a reclamat pe CNA pe Oreste Teodorescu și Rareș Bogdan, pentru afirmațiile făcute de aceștia, într-o emisiune la Realitatea Plus, în luna august din acest an.

„Acel diliman îmbrăcat în alb, marele alb cu eşarfă neagră, care dădea ordine pentru a fi călcaţi în picioare nişte oameni nevinovaţi”, a fost una dintre afirmațiile făcute de Oreste Teodorescu, la adresa ofițerului de Jandarmerie, acuzat că e unul dintre cei care au contribuit la reprimarea violentă a protestului din 10 august 2018.

CNA a analizat emisiunea, iar Realitatea a fost amendată cu 10.000 de lei. Pentru aceste afirmații, dar și pentru altele.

Share