home EVENIMENT, POLITICA Fă Doino s-a molipsit, susţine că a fost contaminată cu mercur…

Fă Doino s-a molipsit, susţine că a fost contaminată cu mercur…

Share

De-acum este epidemie. Doina Pană, supranumită “Fă Doino”, după cum i se adresa premierul Victor Ponta pe când era ministrul Apelor, susţine că a fost contaminată cu mercur.

Fostul ministru al Apelor, Doina Pana, a afirmat, la Antena 3, ca a fost intoxicata cu mercur. Este al treilea lider PSD, dupa Liviu Dragnea si Gabriela Firea, care sustine ca a fost victima unui atentat.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Problema este veche si nu as fi intervenit. Eu nu acuz. Nu as fi intervenit daca nu era traficul de presa care duce in derizoriu o situatie extrem de grava. Eram ministrul Apelor si Padurilor in Guvernul Tudose, in 2017.

Spre sfarsitul lui noiembre, am inceput sa ma simt foarte rau. Am mers la medic si am aflat ca aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament si cu toate astea ma simteam tot mai rau.

Pentru ca epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisa intr-un final sa fac si o analiza toxicologica. Pe 15 ianuarie 2018, din acea analiza a reiesit intoxicatie cu mercur cu o concentratie mare.

Imi depusesem demisia din Guvern, pentru ca ma simteam foarte rau, pe 3 ianuarie, si nu am putut pleca pana pe 29 ianuarie pentru ca nu a semnat presedintele Iohannis. Am depus plangerea la politie la inceputul lui februarie 2018.

Nu am facut plangerea cat eram inca ministru pentru ca in caz ca se afla ar fi daunat imaginii Romaniei. Va dati seama, un ministru din Guvernul Romaniei otravit. Mai mult nu va pot spune. Este o ancheta in derulare si sper sa ii prinda. Nu pentru mine.

Pe mine m-a salvat Dumnezeu pentru ca am aflat cauza sa ma pot trata, altfel muream de infarct si toata lumea zicea ca de stres. Vreau sa ii prinda ca sa se sperie, sa nu mai incerce si cu altii”, a declarat Fă Doino.

Pana a sugerat apoi ca atentatul impotriva ei ar fi fost pus la cale de „mafia lemnului”: „Nu pot sa spun ca sunt sigura pentru ca inca nu am dovezile, dar evident ca de acolo”.

Citeşte şi
Copreşedinţii Blocului electoral ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, susţin că există suficiente semne care
~in 90 SUA tinea cu FSN~Tariceanu renunta la Citroen~floraresele si evaziunea~Volksbank vrea despagubiri pentru OUG
Dan Diaconescu, patronul OTV, riscă să fie acuzat de spălare de bani, alături de asociata
Referendumul pe Justiţie ar fi trecut pragul de validare, dar orice vot contează, aşa că
Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare este duminică, la ora 17:00, de 35,01 %, iar
Olguţa Vasilescu ameninţă instituţional angajaţii, prin Primăria Craiova, pe care o controlează politic, că, dacă
Oana Zamfir, vedetă a postului tv Antena 3, a declarat că referendumul pe justiţie nu
USR PLUS refuză să facă parte dintr-un guvern de uniune naţională, alături de cei care
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu reacţionează dur după ce Gheorghe Hagi a anunţat că el nu
Actorul Şerban Pavlu anunta ca a primit mai multe mesaje „negative” dupa ce a lansat
Share