home POLITICA Eugen Teodorovici, rudotel: Mi se spunea lordul de la PNL!

Eugen Teodorovici, rudotel: Mi se spunea lordul de la PNL!

Share

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine ca in urma cu zece ani i se spunea „Lordul de la PNL”. El a atacat violent USR intr-un interviu pentru publicatia DC News.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Eu am facut intotdeauna apel la colegii din PNL si la fiecare motiune simpla pe care mi-au facut-o in Parlament. Ma gandesc cu regret la acei parteneri politici din PNL, oameni respectabili, cu dialog, acei lorzi.

Si mie mi se spunea pe timpuri, in 2008, Lordul de la PNL, cand eram candidat la Senat in Vrancea din partea PNL. Ai acel dialog fara ura (…) fac apel de a readuce in PNL sau a lasa oamenii aia. Din pacate, actuala conducere a PNL, care este o conducere de maidan, nu lasa sa creasca, sa ramana mai departe valorile”, a declarat Teodorovici in fata lui Bogdan Chirieac.

El a lansat apoi atacuri violente si impotriva USR.

„La nivel de coalitie o sa ridic foarte clar aceasta intrebare daca mergem mai departe (cu impozitarea pensiilor speciale n.r.), daca da, sub ce forma? Proiect de lege sau ordonanta? In cel mai ra caz tebuie sa facem un proiect de lege, il trimitem in Parlament cu ceea ce popune Guvernul, cerem procedura de urenta, astfel incat sa se ia o decizie de catre Parlament, si sa dam o sansa acelor parlamentari care de ceva vreme tot se bat cu caramida in piept ca vor sa faca, sa abroge. Poftiti, aveti un instrument la indemana”, a spus Teodorovici, precizand ca se refera la USR.

„La USR, la cine? Cine poate sa vicieze aceasta tara? Romanii nu inteleg pericolul pe care USR-ul il reprezinta astazi si pentru Romania. A viciat, o viciaza si o va vicia intr-un mod ireparabil”, a mai spus ministrul Finantelor.

Share