home ECONOMIE, POLITICA Eu sunt de vina! (George Damian pentru Ziua Veche)

Eu sunt de vina! (George Damian pentru Ziua Veche)

Share

Televiziunile mogulilor – ca si restul trompetelor lor, ziare, pagini de internet, posturi de radio – indeamna tovaraseste la revulutie. Ascultam in aceasta dimineata la Antena 3 o stire infioratoare: o pensionara a fost imbrancita de jandarmi!

Pacat ca jandarmii nu sunt in solda mogulilor! Ar fi primit ordin sa zobeasca niste pensionari pentru a face o stire mai de Doamne-ajuta – asa, o simpla imbranceala nu face multe parale…

Vrem sange! Asta isi doresc reporterii mogulati: sange pe strazi, dictatorul impuscat la Targoviste (ce pacat ca a fost ratat Craciunul… si a trecut si Pastele…).

Antena 3 nu s-a laudat anul trecut cand a taiat salariile angajatilor cu? ghiciti cat? 25%! Aici poate ca pieselor grele nu le-au fost reduse salariile… Realitatea TV a facut reduceri masive de personal – si? a fost facut tot circul pe care il vedem acum?

Am vazut in opinia Adinei Anghelescu o usoara admonestare la adresa colegilor ei care nu se inscriu in corul urlatorilor.

Adina, aminteste-ti ce ti-a zis tie mogulul cand ai ramas fara loc de munca. Razvan Savaliuc este si el suparat pe masurile de austeritate.

Razvane, ai uitat ce ai patit cu Pilsu? Mai stii cum ai fost dat afara? Prin e-mail! Mai stii ce a zis Pilsu, cand i-am facut o notificare, in care am cerut sa fie respectata legea si sa aflam si noi care este situatia firmei?

Daca nu mai stii iti spun eu: Pilsu a zis ca abia asteapta sa vada cine semneaza notificarea, iar semnatarii nu vor mai avea ocazia sa lucreze in presa!

Mamei mele i-a spus patronul cu cateva luni in urma ca nu o mai poate tine la munca si a trimis-o acasa. Anul trecut acelasi lucru l-a patit fratele meu. Unui bun prieten, patronul i-a spus ca trebuie sa manace rahat cu lingura cea mare – omul a spus ca vrea cu lingura mica si a fost trimis si el acasa… citeste tot aici

Citeşte şi
Unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi24 părăsește postul de știri. După șapte
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Antena 3 a filmat prin gard, cu cinism, reacţiile membrilor familiei Alexandrei, la vestea morţii
Președintele PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima dacă vine cu
Posturi de știri Digi 24, care trece prin schimbări importante la nivel de resurse umane,
Acum o seară, la „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan s-a contrat de la distanţă cu
Postul de televiziune Realitatea TV va avea emisia suspendată joi, 17 ianuarie, pentru 10 minute,
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Mircea Drăghici, propus de către PSD pentru postul de ministru al Transporturilor, a anunțat că
Share