Emanuel Ungureanu: Mulţumesc lui Gâdea, Ciutacu, Bahmuţeanu şi Danei Budeanu că i-au criticat pe ameţiţii din partidul meu!

Share

Dubiosul Emanuel Ungureanu şi-a dat arama pe faţă, în sfârşit, definitiv. Arama a fost cu mulţumiri leşioase către Antena 3 şi RTV.

Ungureanu a avut o reacţie mai mult decât surprinzătoare,  atunci când le-a mulţumit şi i-a lăudat pe Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuţeanu sau Dana Budeanu, pentru că „au criticat justificat ‘ameţiţii’ din partidul” său.

Într-o postare pe Facebook, Ungureanu a anunţat că „după eforturi imense şi piedici absurde, astăzi, Primăria Sector 1 şi Primăria Generală a Capitalei au autorizat demolarea celor 2 coteţe care împiedicau construirea unui corp de clădire nou, cu bani de la Banca Mondială, un proiect în valoare de 73 de milioane de euro”.

Deputatul susţine totodată că e vorba despre un proiect, pentru care „a luptat ca un tigru în primul rând managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, domnul profesor Alexandru Ulici”.

„Ştiu că nu vă aşteptaţi ca un userist să aprecieze public persoane influente care critică USR-PLUS, însă fără sprijinul public al lui Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuţeanu sau al Danei Budeanu, care au criticat justificat ‘ameţiţii’ din partidul meu care au blocat nepermis acest proiect, luni de zile, fără ajutorul lor, nu ajungeam aici astăzi.

Trist, dar adevărat. Aşa că, astăzi le mulţumesc frumos tuturor celor care au înţeles că este o chestiune de siguranţă naţională, o problemă de viaţă şi de moarte construirea urgentă a unor spitale noi. Tuturor, le mulţumesc! Rămânem aproape!”, a scris Emanuel Ungureanu, conform Epoch Times.

Nu este pentru prima dată când deputatul de dreapta se arată nemulţumit de prestaţia colegilor săi de partid.

La sfârşitul lunii iunie, Emanuel Ungureanu a criticat-o în termeni duri pe colega sa de partid, Ioana Mihăilă, ministru al Sănătăţii, care anunţase recent reorganizarea Institutului de Transplant Renal şi Urologie din Cluj Napoca.

Ungureanu îi reproşa ministrului că a luat decizia de reorganizare, fără să se consulte cu conducerea spitalului respectiv.

Share