Elena Udrea susţine că Kovesi a avut un discurs exact ca al penalilor

Share

Elena Udrea i-a transmis Laurei Codruţa Kovesi “Bun venit în clubul penalilor!’, după ce fosta şefă a DNA a primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect.

Udrea a declarat, din Costa Rica, că în România începe să vină o vreme a normalităţii, în contextul în care Laura Codruţa Kovesi a fost chemată pentru a fi audiată de procurori.

„Fără niciun resentiment, spun că începe să devină o vreme a normalităţii. (…) Trebuie să recunosc că exact aşa m-am simţit aseară (plagiată de Kovesi, n.r), auzind modul în care se apără. Am identificat acelaşi tip de apărare.

Elena Udrea: Doamna Kovesi, aş putea spune ‘Bun venit în clubul penalilor!

Doamna Kovesi şi alţii au fost duşi la DNA, li s-au pus cătuşele pe mâini, şi abia acolo au aflat despre ce fapte sunt acuzaţi. (…) Doamna Kovesi, aţi distrus cariere, aţi distrus vieţi.

Aţi intrat cu bocancii în vieţile oamenilor şi i-aţi scos din jocurile de putere pe care le făceau ca politicieni sau le-aţi distrus afacerile. Eu cred că este justiţie şi în cazul doamnei Kovesi.

Dumneavoastră aţi pornit acest tip de justiţie pe care o acuzaţi ca fiind incorectă. Aseară a avut un discurs fix ca al penalilor. (…) Aş putea spune ‘Bun venit în clubul penalilor!’ doamnei Kovesi”, a declarat Elena Udrea, la Antena3.

Share