Elena Udrea îi replică lui MRU: Aţi fost creaţia politică a lui Băsescu!

Share

Elena UdreaElena-Udrea i-a replicat lui Mihai Răzvan Ungureanu, care o acuzase că este printre artizanii dezbinării Dreptei.

Liderul PMP s-a referit la “declaraţiile pe care le-aţi făcut în scrisoarea pe care mi-aţi adresat-o sunt profund nedrepte, pe alocuri mincinoase şi, aş spune, izvorâte din frustrările personale uriaşe pe care le-aţi acumulat în aceşti ultimi doi ani în care v-aţi întors în viaţa politică”.

citeşte şi: MRU şterge podelele cu Elena Udrea: “Sunteţi printre artizanii distrugerii Dreptei”

Elena Udrea îi pune la îndoială lui MRU loialitatea şi caracterul:

“(…) e foarte probabil ca activitatea de politician să nu vi se potrivească: aici nu primeşti totul de-a gata şi depinzi întotdeauna de încrederea oamenilor. Şi, oricât vi se pare dumneavoastră de neadevărat, loialitatea şi caracterul contează”

“Din cauza aroganţei de care aţi dat dovadă în 2012, PDL a pierdut guvernarea, lucru care nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă Emil Boc rămânea Premier”

, atacă Udrea, concluzionând:

“(…) aceeaşi aroganţă deja caracteristică reprezintă unul dintre motivele pentru care formaţiunile din Opoziţie sunt atât de divizate – nu sunteţi dumneavoastră cel care a condiţionat de fiecare dată un proiect unionist (cu PMP sau cu PDL) de desemnare ca şi candidat la prezidentiale”

Share