Elena Udrea, către judecătoarea care a condamnat-o: O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu!

Share

După ce a fost condamnată în primă instanţă, Elena Udrea o blestemă pe judecătoarea care a condamnat-o.

Fostul ministru Elena Udrea afirmă, conform News.ro, că sentinţa Curţii de Apel Bucureşti, prin care a fost condamnată la 8 ani de închisoare, în dosarul campaniei electorale din anul 2009, a fost pentru ea un şoc şi că a revenit în ţară convinsă că ceva s-a schimbat în Justiţie.

”Pentru mine a fost un şoc. M-am întors în ţară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiţie şi că poţi să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute.

Că poţi să te aperi, să aduci probe, şi să demonstrezi că acuzaţiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite”, a afirmat Udrea, la Antena 3.

Ea a spus că a adus probe în dosar, că din acest punct de vedere este liniştită, a făcut tot ce se putea face şi că a adus toate probele care se puteau aduce, că acuzaţiile procurorilor erau rupte de realitate.

”De ce au trebuit să mă condamne şi pe cele mai absurde dintre acuzaţii? Gândiţi-vă că există o acuzaţie de spălare de bani, în care procurorii spun că faptul că eu am folosit nişte bani cash în campania pentru referendum, sigur banii ăia veneau dintr-o faptă penală.

Pentru că Elena Udrea e judecată şi în dosarul Gala Bute. Cu toate acestea, judecătoarea mă condamnă şi pentru această spălare de bani. Această femeie a ţinut să mă condamne pe fiecare acuzaţie a procurorilor.

Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăşte pe mine atât de tare încât să ţină să mă condamne chiar şi pe cele mai absurde acuzaţii care s-au adus în acest dosar”, a declarat Udrea.

Fostul demnitar a reluat şi acuzaţiile referitoare la implicarea SRI şi a fostei şefe DNA, Laura Codruţa Kovesi, în Justiţie.

În opinia Elenei Udrea, judecătoarea din dosarul său ”a dat o decizie absurdă”.

”Nu ştiu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înţeleg cum va dormi această femeie liniştită la noapte”, a declarat Elena Udrea la Antena 3, imediat după decizia instanţei.

Share