home POLITICA Elena Udrea ar trebui să se înscrie rapid în UNPR

Elena Udrea ar trebui să se înscrie rapid în UNPR

Share

Care este astăzi panaceul rezolvării tuturor problemelor cuiva pe lumea asta? Să fii membru UNPR. Elena Udrea ar trebuie să fie şi ea acolo.

Comisia Juridică a votat astăzi da pentru urmărirea penală şi nu pentru reţinerea şi arestarea preventivă a acesteia.

Daniel Fenechiu, din această comisie, a putut fi ascultat astăzi tunând şi fulgerând cu teme predilecte pe care le-au folosit în ultimii ani ca argumente toţi puşcăriabilii din Parlamentul României.

• citeşte şi: Ponta o apara pe Udrea de AREST: „Iar incepeti cu prostiile astea, ce a facut fata asta?

Dar votul de azi este consultativ. Miercuri, când probabil plenul Camerei va decide prin vot ce se va întâmpla cu Elena Udrea, jocurile vor fi resetate.

Vorba lui Fenechiu, care a spus cam aşa (parafrază):

Azi a fost un vot al juriştilor. Miercuri va fi un vot politic şi sigur DNA va primi încuviinţarea pentru urmărire penală, reţinere şi arestare.

Carevasăzică, asta sună cam aşa:

Noi azi am dat soluţia legală corectă, dar plenul va decide politic, deci nedrept.

Aşadar, ni se sugerează că DNA priveşte lucrurile din punct de vedere politic, ceea ce este un fals. În realitate, la nivel de metalimbaj, ceea ce face Daniel Fenechiu e în siajul teoriilor conspiraţioniste lansate de Elena Udrea, care în acest moment, disperată să nu mai doarmă cu gândaci instalatori de 15 centimetri la cap, s-a lipit făţiş de interesele şi gaşca scârboasă a Sistemului Ticăloşit.

Această madamă este acum, pe faţă, ca ei. Involuţia e dramatică, manifestă. Acum un an şi ceva, Elena Udrea încă mai milita formal, cu ochii sticloşi de la spaima a ceea ce ştia că îi pregăteşte DNA, pentru stat de drept şi justiţie independentă.

Astăzi, Udrea este contra statului de drept şi militează pentru puterea suverană a Parlamentului:

Să faca ce cred dansii ca este bine pentru Romania in momentul acesta. Suntem in Parlamentul Romaniei, iar Parlamentul este forul legislativ, este puterea legislativa in aceasta tara. (n.n.: parcă vorbeşte Călin Popescu Tăriceanu)

Cata vreme exista democratie, puterea este la Parlament, el este format din oameni mai buni, mai putin buni, ca toata societatea, alesi care au voturi in spate (n.n.: acelaşi discurs al Sistemului Ticăloşit, care afirmă că legitimitatea Parlamentului, ce gripează anchetele anticorupţie, rezidă din faptul că indivizii care o fac sunt aleşi de popor, ca şi cum alegătorii acestor inşi i-au votat, de parcă la momentul alegerii le-ar fi dat un mandat imperativ contra anchetelor anticorupţie) si le-am spus sa faca asa cum considera ei ca trebuie sa arate Romania de acum incolo.

Câţi ca Elena Udrea?

Aşadar, cine are, în diferite stadii, problemele Elenei Udrea şi a devenit membru UNPR, poate din disperarea de a nu ajunge la puşcărie?

Fostul consilier al preşedintelui Traian Băsescu, anterior ministru de Interne PNL, Gabriel Berca, refuzat de PNL, s-a înscris în UNPR cu o lună înainte să fie arestat preventiv de DNA pentru fapte de corupţie.

Senatorul Şerban Mihăilescu, membru UNPR, supranumit Micky Şpagă, este băgat până-n gât în Dosarul Microsoft.

Actorul Alexandru Arşinel, despre care s-a scris că a transformat Teatrul de Comedie, pe care îl conduce, în oficina publicitară a Farmaciilor Catena, caută probabil protecţia UNPR contra unei anchete DNA, pentru că s-a înscris în această formaţiune politică, în pofida tuturor lucrurilor pe care le-a spus 25 de ani.

Un alt actor, Mihai Mălaimare, fost membru PNL, fost membru CNA (simultan director al Teatrului Masca, motiv pentru care a fost declarat incompatibil), s-a înscris de curând în aceeaşi entitate. Tot aici s-a lipit şi colegul lui Parşivel, Vasile Muraru.

Frunză, iarbă, floare şi cicoare, tot se-nscrie în UNPR. Elena Udrea?

Acţiunea de racolare de membri de partid importaţi din toate domeniile – politică, economie, cultură, mas-media, orice – de către UNPR este de amploare.

Pe 26 septembrie, Gabriel Oprea declara că peste 100.000 de persoane s-au înscris în UNPR. Această acţiune naţională de racolare este menită să creeze bază electorală UNPR, care intenţionează să participe la alegerile locale pe cont propriu.

Medicul Gheorghe Frăţoaica din Piteşti s-a înscris în UNPR, după ce a fost exclus din PMP, anunţând că intenţionează să candideze la Primăria Piteşti.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, membru PSD Prahova, are mari probleme cu adepţii liniei dure din PSD, ca Şerban Nicolae, care-i vânează postul. El a recunoscut că Gabriel Oprea i-a propus să se înscrie în UNPR.

Fostul mare caiacist Nichita Şergan, lipovean din Brăila, s-a înscris în UNPR.

Luminiţa Paul, fost membru PNL, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, s-a înscris în UNPR.

Unul dintre cei mai vechi consilieri judeţeni PNL din Buzău, Emilian Drăgoi, a demisionat la finalul lunii septembrie din partid şi s-a înscris în UNPR.

Despre primarul Braşovului George Scripcaru, fost membru PNL, anchetat de DNA, se zvoneşte că se va înscrie în UNPR şi va candida la primărie.

Silviu Puchianu, fostul preşedinte al organizaţiei PRM Slobozia, s-a înscris în UNPR şi a fost ales preşedinte al organizaţiei locale duminică, 27 septembrie.

Şi aşa mai departe.

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR: “UNPR va continua această politică de deschidere și va încerca să aducă împreună toți românii care doresc să sprijine interesul național și valorile naționale românești. Avem peste 500.000 de membri, în ultimele trei luni de zile 70.000 de români, de la simpli cetățeni, la personalități din toate domeniile, s-au înscris în UNPR. Suntem al treilea grup parlamentar, avem 21 senatori și 42 deputați, în total 63 de parlamentari“.

Aici este locul. Elena Udrea mai are timp până miercuri să se înscrie în UNPR, dacă vrea să ne umple pe toţi, definitiv, de scârbă şi să nu fie arestată din nou.

Share