El Mundo a fost acasă la socrii lui Carles Puigdemont, în Vaslui

Share

El Mundo a făcut, acasă la socrii lui Carles Puigdemont, în Vaslui, un articol – reportaj. Marcela Topor, frumoasa vasluiancă devenită catalană separatistă, este căsătorită cu întâiul fiul al neamului.

Catalonia lui Puigdemont începuse să strângă relaţiile cu Rusia

El Mundo i-a vizitat la Vaslui pe părinţii jurnalistei Topor

Carles Puigdemont, controversatul lider al executivului Cataloniei, este căsătorit cu o jurnalistă de origine română. Numele acesteia este Marcela Topor, iar cuplul are două fiice. Recent, La Vanguardia a speculat că Marcela și cele două fiice s-ar fi refugiat la Vaslui. Aceasta de teama unor represalii ale Madridului.

Jurnalistul Alesandru Petrescud de la El Mundo, insoțit de o jurnalistă locală, i-a vizitat pe părinţii Marcelei săptămâna trecută. Vizita a avut loc înainte ca parlamentul catalan să voteze, la limită, o rezoluţie, prin care declara independenţa regiunii faţă de Spania.

El Mundo, cinstit cu ţuică de părinţii separatistei

Andrei și Lenuța Topor au povestit că fiica lor este în Spania, ”are curaj și se află unde trebuie să fie”. ”Se simte catalană la fel ca soțul ei” a explicat tatăl Marcelei care a făcut cinste cu țuică.

Socrii români susțin planul ginerelui lor pentru independența Cataloniei. Ei cred că 80% dintre catalani și românii care locuiesc acolo vor să se separe de Spania. ”Fiica noastră ne-a spus că regiunea este bogată și că cei de acolo nu vor ca restul Spaniei să profite de banii lor”, au spus românii.

După declarareai indepedenței, vineri, cei doi au fost speriați cu un fake news de un cunoscut că va izbucni un război civil în Spania. S-au liniștit după ce au văzut-o calmă pe fiica lor la TV. Au încercat să o sune, dar nu au dat de ea.

Share