home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI E făţiş. PSD strânge semnături contra Realitatea TV şi Rareş Bogdan

E făţiş. PSD strânge semnături contra Realitatea TV şi Rareş Bogdan

Share

PSD caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei ostile liderului Liviu Dragnea. În judeţul Hunedoara s-a dat ordin ca fiecare şef de organizaţie să adune 100 de semnături în favoarea sancţionării Realitatea TV şi a lui Rareş Bogdan, potrivit unui document prezentat de achetadehunedoara.ro.

“Este absolut incredibil ceea ce se întâmplă în România. Pentru cine mai avea vreun dubiu că PSDragnea si Penalul lor Suprem merg pe modelul lui Erdogan si al Turciei,”a răbufnit realizatorul Jocuri de Putere.

Realitatea interzisă de Liviu Dragnea în România. Începe cenzura

PSD, semnături cu nume şi prenume contra Realitatea TV

“PSD strânge în mod OFICIAL semnături pentru a închide Realitatea TV şi pentru a mă interzice pe mine să apar pe TV, cu nume şi prenume, în clar! Oamenii ăştia chiar nu înteleg DEMOCRAŢIA,” a postat Rareş Bogdan pe contul său de facebook.

Furia realizatorului s-a declaşat în urma dezvpluirilor făcute de anchetedehunedoara.ro, care publică, în fascimil, adresa trimsă de liderul PSD HUnedoara Lazrenţiu Nistor, pe 14 septembrie, tuturor liderilor de organizaţii locale.

Tabele completate cu semnături reale, nu falsificate, cum obişnuieşte PSD

” În conformitate cu principale activităţi aprobate de conducerea PSD, vă solicităm ca până în data de 18 septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail tabele completate conform anexei cu cel puţin 100 de semnături (…) pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”, scre în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara.

În adresă se precizează, în mod curios că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”. Reacţía liderului PSD şi documentul oficial le puteţi viziona aici.

Citeşte şi
Organizatorii campaniei Fără penali în funcţii publice au reuşit marţi să depăşească ambele praguri cerute
USR a iniţiat de mai mult timp un proiect de lege de revizuire a Constituţiei
PSD strânge în continuare semnături pentru candidatura lui Victor Ponta.
~FBI: da, la Roswell am capturat extraterestri~cum sa faci cu taxa auto~Ioan Niculae vrea sa
Enache, Freciu si Nedelcu de la Realitatea Media stau de vorba cu Laura Albani, sefa
Aseară, am prezentat felul cum Alex Căuţiş a fost ameninţat din cauza dezvăluirilor privind Dragnea.
Rareş Bogdan s-ar afla în concediu cu Edy Hellvig în frumoasa Turcia, susţine pe Facebook
Vasile Blaga, Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan au fost daţi în gât de Călin Mitică,
Vanghelie a fost reţinut de către procurorii DNA, iar aceasta devoalează o serie de lucruri
Au apărut stenograme de la discuţiile din PNL privind strategiile pe care le pune în
Share