Dumitru Iliescu: Iohannis se uită în raport ca “ăla” la poartă nouă

Share

După apariţia raportului ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind DNA, Dumitru Iliescu revine cu o nouă postare sugestivă. El îl critică pe Klaus Iohannis pentru că ia apărarea DNA. Iliescu susţine că pe preşedinte “l-a lovit surda”, antepronunţându-se la un document pe care încă nu l-a văzut.

Dumitru Iliescu: Tudorel Toader, un profesionist greu de găsit

Dumitru Iliescu este fostul şef al SPP din vremurile când Ion Iliescu încă împărăţea în România. El susţine:

Nu cred ca este necesar sa va mai spun eu ca domnul Tudorel Toader este un profesionist de exceptie, greu de gasit, mai ales in institutiile de stat, un profesionist apreciat si stimat si in exterior. Mai mult: este un ministru care stie si face ceea ce trebuie, impletind armonios pregatirea sa teoretica cu experienta si echilibrul care-l caracterizeaza in tot ceea ce intreprinde.

Am urmarit cu multa atentie Raportul prin care a analizat activitatea sefei DNA, prezentat in fata reprezentantilor mass-media, si am ramas impresionat de claritatea si profunzimea acestuia.

Dumitru Iliescu: “Pe domnul Iohannis l-a lovit surda sau necuratul cu ghioaga peste urechi”

Probabil, de aceasta data, pe domnul Iohannis l-a lovit “surda” sau “necuratul” cu ghioaga peste urechi, si concomitent si orbul gainilor! Mai mult, vine si ne spune ca pentru el “raportul este neclar”, dar nu ne spune ce raport a citit, pentru ca pe cel al domnului Tudorel Toader nu a avut posibilitatea sa-l lectureze avand in vedere ca tot el, presedintele, a spus ca “nu i-a fost trimis inca”!

Atunci de ce aceasta antepronuntare? Cum isi permite o persoana, neinitiata in aceasta chestiune, sa faca asemenea afirmatii despre un raport intocmit de o somitate in domeniu?

scrie Dumitru Iliescu. Anterior, Iliescu l-a făcut beţiv pe Jean-Claude Juncker, a făcut-o prostănacă pe ambasadoarea Franţei şi l-a catalogat drept porc pe ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Dumitru Iliescu: Iohannis se uită în raport ca “ăla” la poartă nouă

Imi imaginez ca se uita la raportul intocmit de domnul Toader ca “ala” la poarta noua si de aceea il vede neclar.

, continuă Dumitru Iliescu. “Ăla” este versiunea peiorativă la pronumele demonstrativ “acela”. În acest context, substituie substantivul “bou”. Deci Mitică Iliescu îl face bou pe Iohannis. El susţine că nu înţelege dacă pe Klaus Iohannis îl..

… depaseste capacitatea de a-l analiza si a-l intelege (desi il inteleg pana si cei care au si numai mintea cocosului), de ce nu apeleaza la profesionisti care sa-i explice, pana pricepe, ce este scris in acest document?

Asa sa stea oare lucrurile, sau domnul Iohanis se preface ca nu intelege pentru a-i proteja pe cei din statul paralel, pe care Presedintele l-a preluat, il conduce si il foloseste in interes personal! Inclin sa cred a doua varianta.

Domnul Iohannis isi promoveaza si apara interesele sale si ale celor din exterior, ale caror porunci le indeplineste, interese care sunt in marea lor majoritate contrare celor ale poporului roman…

Share