home CORUPTIE, POLITICA Dumitru Buzatu,către colegii din PSD: ”Coronavirusul nu există. Sunteti toţi nişte proşti”

Dumitru Buzatu,către colegii din PSD: ”Coronavirusul nu există. Sunteti toţi nişte proşti”

Share

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a pus la îndoială, în ședința de Comitet Executiv a partidului, existența coronaviruslui, apoi i-a catalogat pe liderii social-democrați drept niște proști.

Buzatu nu a ştiut că a uitat să închidă microfonul. ”Coronavirusul nu există”, ar fi declarat Buzatu în cadrul CEX.

Apoi, la finalul lării de cuvânt, uitând să închidă microfonul, a spus astfel încât s-a auzit în întreaga sală unde se desfășura CEX-ul: ”Oricum, sunteti toti niste prosti!”, au mai explicat sursele citate.

Liderii PSD de la centru și din teritoriu au avut luni o ședință online a Comitetului Executiv Național pentru a decide cum să trateze în Parlament proiectul de lege al guvernului privind carantina și izolarea. Actul normativ a fost adoptat joi de Camera Deputaților și se află în prezent în Senat, forul decizional, care este controlat de PSD.

La finalul reuniunii, liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a anunțat că PSD blochează votarea în Senat a proiectului de lege care ar permite carantinarea și izolarea individuală a bolnavilor și suspecților de infectare cu Covid-19 până când premierul şi ministrul Sănătăţii se vor prezenta în Parlament să lămurească aspectele nelămurite din acest proiect.

Share