home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Doru Buşcu, răsplătit de Gabi Fiea pentru serviciile făcute lui Liviu Dragnea?

Doru Buşcu, răsplătit de Gabi Fiea pentru serviciile făcute lui Liviu Dragnea?

Share

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, propune consilierilor generali sa-i concesioneze un teren lui Doru Buscu. Fost actionar la Academia Catavencu, acesta este un fel de „consilier de imagine” neasumat al lui Dragnea, potrivit lui Victor Ponta si Dan Andronic, conform Bucureştiul.ro.

Cristian Sima, brokerul fugar, îl atacă dur pe europarlamentarul PSD Dan Nica

In proiectul de hotarare initiat de Gabriela Firea nu se dau foarte multe explicatii ci se evidentiaza sec ca este legal. Practic Doru Buscu si sotia sa vor sa mai ia o bucata de pamant din domeniul public pe care sa o anexeze proprietatii din Sectorul 1, strada Av. Teodor Iliescu.

Doru Buşcu vrea să-şi extindă locuinţa

Terenul solicitat spre concesionare este in suprafata de 46,77 mp iar redeventa anuala este calculata la 848 de euro pe an. Cu toate avizele pe masa Firea Propune concesionarea terenului fara licitatie publica pentru extinderea locuintei lui Doru Buscu.

Potrivit lui Dan Andronic, care citeaza surse politice, Doru Buscu este consilier de imagine al presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Informatia a fost confirmata, voalat, si de Victor Ponta. „E mult mai bun prieten decat mine cu ‘Sefu’”, scria Ponta recent pe Facebook.

Citeşte şi
De pe 29 aprilie pana pe 29 mai am facut destul de mult teren. Nu
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile către Florin Iordache, dupa infrangerea usturatoare de
Doi petenţi au avut astăzi termen în dosarele lor de la Înalta Curte: Liviu Dragnea
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îl atacă deja pe liderul PSD, Liviu Dragnea, după eşecul
Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat că nici prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans,
Liderul PSD Liviu Dragnea şi-a schimbat acum intenţiile, din momentul în care procesul său privind
Dan Manu, preşedintele PSD Argeş,s-a întrebat în şedinţa organizaţiei locale a partidului ce se fac
Ritmic, Liviu Dragnea are izbucniri care dovedesc că se stăpâneşte cu tot mai multă dificultate.
Presa străină a comentat la cald decizia Comitetului Executiv al PSD de a-i acorda un
Liviu Dragnea rezistă! Dar este o rezistenţă care se datorează mai curând inerţiei sistemice şi
Share