home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI DIVERSIUNE: “Vino la «Referendumul Naţional Antena 3»!”

DIVERSIUNE: “Vino la «Referendumul Naţional Antena 3»!”

Share
Mihai Gâdea în costum popular, aberând cu spor la ordinul Mogulului.
Mihai Gâdea în costum popular, aberând cu spor la ordinul Mogulului.

După anunţul de ieri al preşedintelui Traian Băsescu, privind declanşarea procedurii de referendum pentru parlament unicameral cu 300 de aleşi, cei de la Antena 3 au luat-o razna.

Emisiunea “Sinteza Zilei” de ieri, de pe Antena 3, a început la puţin timp după ce preşedintele Traian Băsescu a anunţat că declanșează procedura pentru un nou referendum pentru parlament unicameral și legislativ cu 300 de parlamentari.

Îmbrăcate în costume naționale, vedetele postului s-au împărţit pe zone istorice şi-au început propaganda de tip vuvuzea, pentru acoperirea cu zgomot mediatic neo-proletcultist, ca în anii 50, a adevăratului referendum, pe care şeful statului a început procedura legală, constituţională.

Trist a fost că printre vedetele (Antena 3 sau nu) din studioul postului, transformat într-un soi de “Floarea din grădină” juval, i-am văzut pe soţia lui Adrian Ursu, Carmen Avram, un excelent externist şi jurnalist de investigaţii, dar şi pe actorul Marius Bodochi.

Iată ce spune ventilatorul de subtanţă mediatică maro, în main-ul de promovare lăţit pe tot frontispiciul website-ului postului de televiziune:

Antena 3 împlineşte 8 ani de existenţă şi de această dată va aniversa împreună cu tine. Aşadar, începe Referendumul Naţional! 

Jurnaliştii Antena 3 au decis să sărbătorească într-un mod inedit, în afara platoului obişnuit de filmare. 

Urmăriţi ÎN DIRECT Sinteza Zilei

Sărbătoarea va avea loc într-unul dintre oraşele reprezentative pentru cele trei mari zone istorice ale României: Craiova (pentru Ţara Românească), Iaşi (pentru Moldova) şi Braşov (pentru Transilvania).

Mihai Gâdea vă invită în această seară să vă exprimaţi părerea în acest sens şi să votaţi pentru oraşul în care dumneavoastră doriţi să aibă loc sărbătoarea Antena 3. 

VOTAŢI  LA “REFERENDUMUL ANTENA 3”

Puteţi  vota ŞI PE FACEBOOK  în ce regiune istorică a României aţi vrea să se desfăşoare acest mare eveniment.
 
Toţi jurnaliştii Antena 3 participă activ la această campanie. Jurnaliştii vor milita pentru locul din care ei sunt originari. 

Votează CRAIOVA la Referendumul Antena 3. Află de ce trebuie să votezi pentru oraşul care reprezintă Ţara Românească

Votează BRAŞOV la Referendumul Antena 3. Află de ce trebuie să votezi pentru oraşul care reprezintă Transilvania

Votează IAŞI la Referendumul Antena 3. Află de ce trebuie să votezi pentru oraşul care reprezintă Moldova

Bătălia cântecelor pentru oraşul referendumului Antenei 3 (n.n.: corect este Antena 3, nu Antenei 3, alo, uşor cu gramatica pe scări…)

Ascultă cele mai tari bancuri spuse de jurnaliştii Antena 3

Noi am adăuga: “Pentru că existăm ca să intoxicăm cu gunoi mediatic propagandistic minţile românilor”. Ştim deja acum ce va urma în perioada următoare. Băieţii aceştia sunt disperaţi…

Share