Discutia Traian Basescu – Crin Antonescu de la Cluj

Share

Este foarte interesant cum anume s-au miscat staff-urile celor doi candidati in aceasta situatie: in urma invitatiei facute de Mircea Geoana lui Traian Basescu, de a purta trei dialoguri, profilate pe teme, in trei centre universitare, acesta a raspuns, explicand ca, in viziunea sa, la discutie ar trebui sa participe cel putin al treilea candidat cu sanse de a ajunge in turul al doilea.

Imediat, Crin AntBasescu - Antonescu ponescu a replicat, aratand ca va participa oricand, la orice discutie si cerand sa stie numai data, locul si ora.

Ciudat: Geoana sau/si staff-ul sau nu au mai reactionat nicicum, iar prima (sau singura) discutie Crin Antonescu – Traian Basescu a avut loc azi, sambata, 14 noiembrie, la Cluj.

De pierdut, pierde, fara discutie, Mircea Geoana, care si-a tras una dureroasa cu stangu-n dreptul, de-l mai doare si acum si s-ar putea ca peste vreo zece zile sa-l doara si mai tare, cat intreaga sa cariera politica.

Ca sa nu mai vorbim despre filiatia sa cu interesele rusesti, care reprezinta un lovitura de ciocan ce i-a fost administrata, pentru ca, asa cum se stie, multi romani au o aversiune istorica traditionala fata de imperiul rus, indiferent de forma sa de agregare.

vizioneaza aici transcriptul discutiei, pe site-ul lui Crin Antonescu
asculta aici inregistrarea discutiei, pe Traian Basescu live

Share