Derbedeii. Mungioaica (Dan Badea)

Share

Am tot ezitat, zilele trecute, să scriu câteva cuvinte despre derbedeii care s-au înghesuit să ocupe spaţiul public în ultimele zile ale lui 2009.

Două articole mizerabile (aici şi aici), semnate de o “paraşută” frustrată şi apărute pe 1 şi 3 ianuarie a. c., în Evenimentul Zilei, mi-au confirmat însă temerea că ei ne vor invada şi anul ăsta vieţile, alături de proşti, paraşute şi manipulatori bine plătiţi.

Încăpăţânarea cu care se reiau vechile teme de atac (EBA, Elena Udrea, Ridzi, Boc) folosite de mafioţii PSD-PNL în războiul anti-Băsescu este fie semnul imbecilităţii, fie al frustrării, fie al calculului politic. E, aşadar, ceva nesănătos şi merită amendat… şi în continuare aici

(…)

În 1998, după ce declanşase doar scandaluri, părăsea Televiziunea Română nu înainte de a o “ciufuli” pe Lucia Hossu Longin într-o încercare disperată de a prelua controlul total al TVR.

Mungioaica a demisionat după ce a acuzat-o pe Longin, printr-o emisiune realizată de departamentul (DEI) condus de ea şi de Anca Toader, că ar fi fost propagandista regimului Ceauşescu. S-a refugiat apoi pe la diverse instituţii, asociaţii şi fundaţii din ţară sau de aiurea.

A ieşit la suprafaţă în forţă, la începutul anului trecut, atunci când, propusă pe listele PDL Iaşi pentru un post de europarlamentar, a declanşat atacul împotriva Elenei Băsescu pe motiv că fiica preşedintelui Băsescu nu poate candida pe aceeaşi listă cu nevasta lui Pippidi.

Atacul nu era, de altfel, decât un pretext pentru a-l lovi pe Traian Băsescu. Cum să vorbeşti de o candidatură pe principii de “integritate”, tocmai tu care ai progresat pe principii de…nevastă? Asta n-a fost însă totciteste restul tot pe Blogul lui Dan Badea

Share