home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Denise Rifai l-a dat afară din emisiune pe pesedistul Radu Cristescu

Denise Rifai l-a dat afară din emisiune pe pesedistul Radu Cristescu

Share

Radu Cristescu de la PSD a fost dat afară dintr-o emisiune la care participa la Realitatea Plus. Denise Rifai nu a mai suportat comportamentul jignitor al lui Cristescu.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cristescu a strigat în mai multe rânduri la un alt invitat în studio, deputatul USR Cristian Seidler.

”Domnule Cristescu, vă tai microfonul! Dacă mai ţipaţi, vă tai microfonul! Ţipaţi şi mă deranjaţi”, i-a spus Denise Rifai în mai multe rânduri.

”Dar de ce să-mi tăiaţi microfonul? Vă deranjează orice de la PSD… Eu nu mint şi nu dezinformez. Nu vreau ca Guvernul să mă oblige să aleg între Pilonul I şi Pilonul ÎI”, a insistat Radu Cristescu.

Iniţial, Rifai i-a tăiat micorfonul lui Cristescu. ”Sigur că da… Ştiu că lui Ludovic Orban nu îi convine ce zic”, s-a plâns Radu Cristescu. Ulterior, Denise Rifai a decis să-l dea afară din studio, după ce Cristescu a trecut la jigniri.

Cristescu s-a enervat când Denise Rifai i-a adus aminte a fost secretar de stat la Energie deşi el este zootehnist. „Miştourile astea ieftine nu le înţeleg”, a spus Cristescu, după care a fost dat afară.

”Nu vă permit jigniri domnule! Care teatru ieftin domnule Cristescu? Este ultima emisiune cu dvs. invitat la mine. Vă rog să părăsiţi platoul”, a spus Rifai.

Share