De teama procurorilor DNA, lui Vîntu i-a pocnit rotula dreaptă (Curentul)

Share

O ştire apărută ieri la TVR spulberă misterul cu privire la „accidentul casnic“ al lui Sorin Ovidiu Vîntu şi confirmă dezvăluirile noastre privind legătura acestuia cu romåno-libanezul Said Baaklini.

foto: ModularCNC

fotoinfo: Exista oameni care si-au pus pe Internet rotula sparta. Pe Vantu nu l-am crede, nici daca ar proceda asemeni acestora. Ce stim noi? Poa’ sa fie rotula lui Sorin Ovidiu Freciu!

Vîntu fusese citat marţi la DNA pentru a da cu subsemnatul în cazul uriaşei evaziuni fiscale comise de Baaklini şi de conducerea UCM Reşiţa. Ca să nu meargă în faţa procurorilor anticorupţie, cu cåteva ore înainte, adică luni după amiază, Vîntu şi-a fracturat rotula piciorului sănătos.

Nu se ştie în ce condiţii s-a produs accidentul şi nici dacă el s-a produs cu adevărat. O rotulă se poate sparge, dacă e nevoie, nu numai cu bordura, ci şi cu ciocanul. „Cåte rotule are Vîntu?“, se întreba cineva, pe Facebook. „Cåte trebuie!“ a venit, rapid, răspunsul.

Aşa se face că Sorin Ovidiu Vîntu s-a asigurat, astfel, că va dormi liniştit cel puţin trei săptămåni de aici încolo, exact perioada consemnată de medicul ortoped de la Spitalul Floreasca în adeverinţa de concediu medical a greu-încercatului.

Pe de altă parte, confirmarea relaţiei lui Vîntu cu Baaklini, după ce toată maşinăria de dezinformare mediatică a golănasssului a încercat să mute afacerea în curtea PD-L, e o lovitură de mari proporţii pentru mogul.

Aflăm aşadar că în urma monitorizării lui Baaklini de către procurorii anticorupţie s-a descoperit că acesta era atåt de apropiat cu Sorin Ovidiu Vîntu încåt s-a întålnit cu el, de două ori, chiar pe 27 noiembrie 2010, adică în ziua în care avea să fugă din ţară. „Sorine, merg pe varianta mea!“ – i-a spus la un moment dat Said Baaklini şefului său. „Bine!“ – a răspuns Vîntu.

Nu se ştie dacă se luase în calcul  şi varianta de fugă a libanezului… citeste tot aici

Share