Daniel Nanu, jurnalist sportiv, îi jigneşte pe românii din Diaspora

Share

Daniel Nanu, un jurnalist sportiv cu mare experienţă, care a apărut inclusiv la Pro X, lansează un val de atacuri suburbane la adresa românilor din Diaspora care doresc să se întoarcă acasă.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El îi numeşte boschetari şi îi înjură cum îi vine la gură. Nanu susţine că aceşti români nu au dreptul să se întoarcă acasă pentru că nu ar fi plătit nici un leu impozit statului român.

„Morţii mamelor voastre de boschetari care veniţi din afară, fără să daţi un leu impozit, fără să contribuiţi cu un leu în sistemul public de sănătate! Să vă mănânce coronavirus, ba!”, a scris Nanu, pe Facebook.

Aceasta postare a fost ştearsă apoi, însă Nanu a continuat în acelaşi mod.

„Am plătit din 1990 până azi, câteva sute de mii de euro impozite şi taxe la statul roman. Sute de mii de euro direct la bugetul statului. Nimic la negru. Nu am luat de la stat o zi de analize, nu am luat un piramidon cu reducere.

Am dreptul să zic la boschetarii care vin în ţară fără să fi dat 1 euro la sistemul nostru de sănătate şi la cretinii care îi aşteaptă să le dea Coronavirus, un mesaj: Sictir!”, a scris Nanu.

 

Alte postări similare ale jurnalistului:

“Ieri, 20 de autocare au intrat în ţară, dă pă Jarmania. Să vedeţi ce infracţiuni şi ce coronavirusi v-au adus. Hai, sănătate!

Cred că pentru impozitele şi taxele pe care le-am plătit către statul român, din 1990 încoace, calculaţi voi cam cât se adună, pot să-mi exprim o părere. Suntem într-un moment foarte greu. În opinia mea, nu mi se pare corect că oamenii alungaţi din Italia sau Spania, cei care nu au au contribuit măcar cu un euro la sistemul românesc de sănătate, să urle că vor acasă!

Oameni care nu au pus 1 (un) euro în acest sistem de sănătate. Eu am pus 10 % la asigurări de sănătate. De vreo 30 de ani. Îmi pare rău de cei care latră că vor diapora acasă. Cei din diaspora, mulţi dintre care au ajuns, înseamnă: boschetari care au minţit că nu vin din Italia, cei care au trimis în România bani la negru, indivizi care nu au contribuit cu nimic la sistemul de sănătate. Pentru această categorie, cred că pot să spun: Rămâneţi acolo, nu veniţi aici cu viruşii după voi!”

Daniel Nanu a avut anterior numeroase postări inspirate de propaganda PSD.

 

Mesaje similare cu ale lui Daniel Nanu au fost distribuite pe Facebook şi de deputaţii PSD Cătălin Rădulescu şi Lia Olguţa Vasilescu.

Share