home CORUPTIE, POLITICA Daniel Florea (PSD Sector 5), chermeză pe bani publici. Zeci de pensionari, fără mască

Daniel Florea (PSD Sector 5), chermeză pe bani publici. Zeci de pensionari, fără mască

Share

Sistemul PSD, de a organiza petreceri publice de dat pomeni alegătorilor, este practicat copios de Daniel Florea, primarul PSD al Sectorului 5.

Zeci de oameni au participat la un spectacol organizat de Centrul Cultural și de Tineret al Primăriei Sectorului 5, în Parcul Sebastian, din Capitală.

Adepţii PSD au încins hore, sârbe și s-au luat în brațe, uitând cu totul de regulile de distanțare fizică și de obligația purtării măștii de protecție. Responsabil pentru toată această porcărie este, credem noi, Daniel Florea.

Atât organizatorii, cât și Poliția Locală s-au rezumat la câteva avertismente verbale slabe și aceasta doar după ce au apărut jandarmii, informează Libertatea.

Ia de la PSD!

Evenimentul s-a numit ”Ia de România” și a fost organizat întârziat, cu ocazia Zilei Universale a Iei, din 24 iunie. Spectacolul de pe scena montată la intrarea în Parcul Sebastian a început după-amiază, într-o căldură aproape insuportabilă.

Pe scenă au cântat, pe rând, mai mulți copii, dar momentele artistice așteptate cu nerăbdare au venit după ora 16.00. Din cauza căldurii, participanții, cei mai mulți în vârstă, au mutat scaunele pregătite de organizatori într-un țarc din fața scenei pe o singură parte, îngrămădindu-se pe un petic de umbră.

Alții, care au preferat să păstreze cât de cât distanța, au venit cu umbrele și pălării.

Share