home CORUPTIE, POLITICA Daniel Florea, dosar penal. A trimis voluntari cu ajutoare fără protecţie

Daniel Florea, dosar penal. A trimis voluntari cu ajutoare fără protecţie

Share

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, intră în colimatorul sistemului de Justiţie. Procurorii au deschis un dosar penal in rem, în urma unui denunț al unui partid.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Acesta a fost făcut pentru zădărnicirea combaterii bolilor în legătură cu inițiativa primăriei Sectorului 5 din București de a distribui pungi și pachete către locuitori, fără a le asigura însă voluntarilor implicați protecția adecvată, potrivit unui comunicat de presă.

”Începând cu 15 martie 2020, reprezentanții UAT Sector 55, împreună cu alte instituții publice de interes local, aflate sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sector 5, au început să distribuie, fără nici o protecție adecvată, respectiv fără respectarea normelor de igienă impuse de autoritățile statului, diverse pungi și pachete către populația Sectorului 5, în scop electoral”, arată procurorii, în comunicatul citat.

Dosarul penal este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Iustin Roșca, președinte PLUS sector 5, a declarat că organizația sa este inițiatoarea plangerii penale împotriva lui Daniel Florea. Dosarul penal este in rem (procurorii urmăresc faptele, nu persoane).

Share