Dăncilica, în vizită de lucru la Suceava, se credea la Hunedoara VIDEO

Share

Dăncilica Zăpăcica se afla în vizită de lucru în judeţul Suceava şi s-a trezit vorbind, spre exasperea gărzii sale de partid şi guvern prezentă la faţa locului, despre Hunedoara.

Premierul Viorica Dăncilă a început conferinţa de presă pe care a susţinut-o la Frasin, în judeţul Suceava, spunând că este în vizită în judeţul Hunedoara. Dăncilica a fost corectată de liderul PSD Suceava, Ioan Stan.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Bună ziua! Aş vrea să încep prin a le ura la mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc azi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara, vizită…”, şi-a început Dăncilă conferinţa de presă.

A urmat corectura şi…

”…în judeţul Suceava. Am fost în mai multe judeţe, în Hunedoara, am fost în judeţul Sălaj, am fost în Maramureş, vom pleca în judeţul Vaslui. Sunt foarte multe judeţe pe care vrem să le vizităm”, a continuat Viorica Dăncilă.

Galaţi sau Iaşi, Priştina sau Podgorica… Credem că noua ispravă făcută cu avânt de Dăncilica are legătură cu faptul că duamna se afla în Frasin. Când te duci în Frasin ai foarte, foarte mult avânt.

Această mică localitate este celebră în România prin echipa extraordinară de fotbal pe care o are, numită Avântul Frasin. Prin anul 2008, celebra echipă, aflată în Liga a V-a, seria II-a, era virtual promovată în Liga a IV-a.

Share