home CORUPTIE, POLITICA Dăncilă şi Toader au jurat pe Biblie că dau amnistia şi graţierea

Dăncilă şi Toader au jurat pe Biblie că dau amnistia şi graţierea

Share

Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei, anunţa că Tudorel Toader şi Viorica Dăncilă au jurat cu mâna pe Biblie, înainte de a fi numiţi în Guvern, că vor da ordonanţa de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Declaraţia lui Birchall apare în contextul recentelor dezvăluiri ale lui Toader, privind presiunile la care a fost supus de Dragnea, Tăriceanu şi Dăncilă.

„Citind această ştire, sincer, nu am putut să nu mă amuz cum amândoi (Dăncilă şi Tudorel Toader) uită strategic să spună că, aşa cum ştia toată lumea în PSD şi ALDE, au promis să dea amnistia şi graţierea ÎNAINTE să fie numiţi în funcţie… unii chiar jurând cu mâna pe Biblie. Penibil exerciţiu de imagine… Ei se jura că nu fură, dar i-am prins cu legea-n gură!”, a scris Birchall, pe Facebook.

Tudorel Toader, ministru al Justiţiei, a dezvăluit în premieră cum Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Viorica Dăncilă au făcut presiuni uriaşe asupra sa, pentru a emite o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului Penal, în sensul reducerii termenului de prescripţie a răspunderii penale. De asemenea, liderii PSD şi ALDE i-au cerut amnistie şi graţiere, tot prin ordonanţă de urgenţă.

Share