Dăncilă: Nu vreau să fiu comisar pentru că o să fiu preşedinte!

Share

Viorica Dăncilă a negat vehement informatiile ca intentioaneaza sa preia postul de comisar european din partea Romaniei. Ea a reiterat ca o sustine pe „candidatul Romaniei”, Rovana Plumb.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Nu vreau sa fiu comisar european pentru ca o sa fiu presedintele Romaniei”, a sustinut Dăncilă.

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pascu i-a cerut, joi, lui Dancila sa spuna clar daca urmareste sa obtina pentru sine functia de comisar european, avand in vedere ca Rovana Plumb se confrunta cu o puternica opozitie la Bruxelles din cauza problemele penale.

„Constat cu mahnire ca se inmultesc si se intaresc zvonurile ca Dna Dăncilă ar urmari in realitate sa ajunga domnia sa comisar european, si nu Rovana Plumb, propusa chiar de ea insasi.

Personal, cunoscand-o pe Dna Dăncilă de atatia ani, ca pe o persoana integra, onorabila, nu pot sa cred aceste zvonuri, starnite evident de rauvoitori.

Ar insemna ca toata campania electorala pentru functia de presedinte al Romaniei este un fals, ca partidul a fost antrenat intr-o mascarada, iar Dna Plumb a fost propusa, tocmai pentru a fi sacrificata!?

In acelasi timp, in baza lungei si bogatei experiente politice acumulate, stiu ca zvonurile, daca nu sunt contracarate repede si complet, tind sa se inradacineze, creind o noua realitate, chiar daca falsa.

De aceea cred ca, pentru a-si re-credibiliza campania pentru presedintie, Dna Dăncilă ar trebui sa dea imediat o declaratie publica, care sa reteze asemenea zvonuri din radacina, spunand clar si raspicat ca nu are absolut nicio intentie sa se autopropuna comisar european!

Altfel, fara o asemenea declaratie, mi-e teama ca raul pe cale sa se produca se va dovedi ireparabil, dand o lovitura puternica nu numai candidaturii domniei sale, ci si partidului si credibilitatii sale!”, a scris Pascu.

Share