home EVENIMENT, POLITICA Dăncilă către Iohannis: Când îmi acceptaţi invitaţia la o confruntare?

Dăncilă către Iohannis: Când îmi acceptaţi invitaţia la o confruntare?

Share

Viorica Dăncilă il provoaca din nou pe presedintele Iohannis sa participe la o confruntare „unu la unu”. Ea a fost invitata, miercuri seara, la emisiunea lui Ionut Cristache de la TVR.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Domnule Klaus Iohannis, cand imi acceptati invitatia la o confruntare 1-1 in fata romanilor?”, intreaba Dăncilă pe Facebook.

Presedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anuntat ca il invita pe presedintele Klaus Iohannis, candidat la un nou mandat pentru alegerile prezidentiale, la o confruntare „unu la unu”.

„S-a dovedit foarte eficient in a coaliza partidele pentru a da jos Guvernul. Il asteptam sa faca dovada de aceeasi eficienta si la votul guvernului sau. Este foarte eficient in a imagina scenarii si razboaie cu PSD. Insa cand vine vorba de guvernarea tarii si exercitarea atributiilor constitutionale, de sef al statului, esueaza pe toata linia. Pentru daramarea acestui guvern, fara a exista o solutie de inlocuire, si pentru toata lipsa de responsabilitate aratata in ultima perioada, il chem in fata romanilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu”, a spus ea intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul central al PSD.

Dancila a opinat ca presedintele Klaus Iohannis „are o maxima eficienta in a face rau Romaniei”, invocand in acest sens „blocarea Executivului, incalcarea Constitutiei sau a principiului impartialitatii” ori „discursul urii” indreptat impotriva PSD.

Marti, presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul PNL, Ludovic Orban, in functia de prim-ministru.

Share