home CORUPTIE, POLITICA Dăncilă se duce la Bruxelles cu avion privat. Paguba la noi: 100.000 de euro

Dăncilă se duce la Bruxelles cu avion privat. Paguba la noi: 100.000 de euro

Share

Felix Rache, consilierul pe probleme de comunicare al fostului premier Mihai Tudose, face o acuzație foarte gravă. El spune că premierul Viorica Dăncilă ar fi cheltuit peste 100.000 de euro, din bani publici, ca să se „plimbe” cu un avion privat.

Felix Rache, pe care-i știți de la Antena 3, unde a evoluat înainte de a pleca la Guvern, gravitează acum în zona politică Ponta – Tudose, adică Pro România.

Felix Rache despre Dăncilă: Pe banii noştri, la Bruxelles, pe foarte mulţi bani, Veorica se plimbă cu avion de lux închiriat

Când Viorica Dăncilă își ia zborul către Bruxelles, folosește un avion închiriat.

Din păcate, nu își ia zborul în direcția care trebuie, spre lecțiile de limba română…
O altă problemă ar fi aceea că, pentru chiria avionului doamnei Dăncilă, plătim o poală de bani! Evident, nu și-a luat zborul nici pentru lecțiile de matematică.

Sper ca un ziarist să întrebe dacă plata pentru un dus-întors până la Bruxelles este de câteva zeci de mii sau trece bine de 100.000 de euro, în condițiile în care un zbor de linie ajunge la câteva sute de euro.

Vorba aceea: «Teleormanul călătorește, poporul plătește».

Se mai găsesc ziariști curioși, nu sunt o specie pe cale de dispariție… Nu de alta, dar vrem să știm cum se descurcă un premier, care are atâtea clase cât trenul, atunci când trece la o clasa superioară – clasa VIP de la un charter de 8-10 locuri”.

Share