home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Dan Voiculescu rămâne tot “Felix”

Dan Voiculescu rămâne tot “Felix”

Share

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins, joi, ca inadmisibilă contestaţia în anulare formulată de senatorul PC Dan Voiculescu împotriva deciziei prin care s-a stabilit definitiv că a colaborat cu fosta Securitate, hotărârea fiind definitivă.

Ciprian Sterian, MediafaxVerişoara lui Dan Voiculescu îl acuză pe acesta de trădare

În sala de judecată de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, avocata lui Dan Voiculescu a invocat o serie de motive pentru care decizia anterioară a instanţei supreme ar trebui modificată, făcând referire la mai multe erori materiale, precum şi la faptul că instanţa nu ar fi ţinut cont de o serie de probe.

Pe de altă parte, reprezentantul CNSAS a susţinut că motivele invocate de Dan Voiculescu nu pot modifica decizia irevocabilă dată în luna martie şi a cerut respingerea contestaţiei.

Fostul lider al PC Dan Voiculescu a făcut contestaţie în anulare împotriva deciziei Secţiei Contencios Administrativ şi Fiscal a ÎCCJ din 10 martie, care a stabilit că senatorul a colaborat cu Securitatea.

Dan Voiculescu a furnizat informaţii către structurile poliţiei politice comuniste, arată judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), în motivarea deciziei definitive din 10 martie 2011.

Colaborarea lui Dan Voiculescu cu Securitatea este înscrisă, potrivit motivării, chiar în fişa personală a acestuia ce emană de la Ministerul de Interne- Direcţia a III-a.

Potrivit fişei personale, Voiculescu a fost recrutat ca informator de către fostul serviciu 7-Comercianţi şi în timpul colaborării a purtat numele conspirativ “Felix”… tot pe Realitatea.net

 

Share