Dan Tudorache, după ce a pierdut în faţa lui Clotilde Armand: România, colonia Franţei!

Share

După ce şi-a luat nana de la Clotilde Armand, fostul primar pesedist Dan Tudorache o dă cu izolaţionisme şi xenofobie.

Primarul în funcție al Sectorului 1, Dan Tudorache, consideră că traseul de pe foaia de parcurs, cu care premierul vrea să deconteze cheltuieli de la statul francez, nu a ocolit Sectorul 1, care este condus de aliata PNL, Clotilde Armand.

„Colonia normală – nu știu ce cheltuieli dorește premierul Orban să deconteze la Guvernul francez cu ‘foaia de parcurs’. Pe cele fictive, de acum, din pandemie, probabil că nu poate. Mi se pare însă că ‘traseul’ trecut pe această foaie, prezentat de Ludovic Orban, nu a ocolit Sectorul 1, care este, de astăzi, condus de aliata PNL-ului, doamna Clotilde Marie Brigitte Armand. Aceasta este decizia justiției române, pronunțată azi, la ora 15,00”, a scris Dan Tudorache, pe Facebook.

Tribunalul București a validat definitiv mandatul de primar al Sectorului 1 al Capitalei, obținut de Clotilde Armand, la alegerile locale din septembrie.

Premierul Ludovic Orban a declarat la Paris că a semnat, alături de omologul său francez, Jean Castex, o nouă foaie de parcurs în ceea ce privește Parteneriatul strategic dintre cele două țări, ”cu o structură actualizată, ambițioasă”.

Share