home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA Dan Andronic pledează pentru amnistie şi moment T0 la “Jocuri de putere”

Dan Andronic pledează pentru amnistie şi moment T0 la “Jocuri de putere”

Share

Amnistia și momentul T0 pentru infractori – sunt cele două verbe care au fost lansate de Dan Andronic la Realitatea TV, în emisiunea “Jocuri de putere”, moderată de Claudiu Popa, din care a fost scos Rareș Bogdan.

Dan Andronic este trimis în judecată în două dosare de corupție. El a vorbit despre nevoia unei amnistii și a unui reset al luptei anticorupție.

Dan Andronic luptă împotriva anticorupţiei

Andronic, trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă în dosarul campaniei prezidenţiale 2009 și în dosarul Ferma Băneasa, este unul dintre susținătorii mediatici ai luptei contra justiției. Este pentru prima oară după mult timp când Dan Andronic este invitat în prime-time, la Realitatea TV.

”Amnistie se întâmplă peste tot. În SUA, Nixon a fost iertat de următorul președinte. Societatea românească ar avea nevoie de un moment T0. Ocazia s-a pierdut pe vremea lui Traian Băsescu, în ultimul său mandat.

E nevoie de o resetare, dacă trăim în această ură, atmosferă de nerespirat, ce obținem până la urmă?”, a spus Andronic în platoul Realitatea TV, unde a fost singurul invitat.

Amnistia este cerută insistent de Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și alți condamnați sau inculpați.

Share