Dacă ești în căutarea unor telefoane second hand, vezi site-ul Yzzy

Share

Nu mai este o noutate faptul că tot mai multe persoane sunt în căutarea telefoanelor second hand. Vremurile actuale au adus scumpiri considerabile în foarte multe domenii, fapt pentru care oamenii fac din ce în ce mai multe economii. Chiar și atunci când vine vorba despre achiziționarea unui alt telefon, varianta de second-hand este mult mai eficientă.

Important este totuși de unde se achiziționează astfel de telefoane. De preferat sunt cu siguranță site-urile specializate și autorizate. Poate că există încă oameni sceptici cu privire la acest lucru. Asta pentru că în anii trecuți, telefoanele second hand erau achiziționate din piețe sau de la colțuri de stradă și nu de puține ori acele telefoane se stricau în scurt timp. În plus, au fost situații în care au fost declarate furate, iar noii deținători se trezeau cu autoritățile la ușă. Astfel de situații din trecut au dus la neîncrederea de astăzi.

Lucrurile însă s-au schimbat, iar acum vorbim despre o altă siguranță, mai ales că există magazine autorizate în acest sens. Unul dintre acestea este și Yzzy. Un magazin de nișă ce vine cu o gamă diversă de telefoane second hand.

Descoperă site-ul yzzy.ro și bucură-te de beneficii

Poți să vezi aici telefoane Xiaomi de vanzare, cât și multe alte branduri renumite pe piață precum Samsung sau Iphone. Toate telefoanele arată foarte bine și funcționează impecabil. Asta pentru că echipa de la Yzzy face o verificare amănunțită înainte ca smartphone-urile să fie puse la vânzare. Pericolul de a avea un risc de blocare sau de a fi declarate furate nu există. Yzzy nu acceptă astfel de gadgeturi, iar acest lucru poate fi verificat și prin IMEI.

Vorbim totodată și despre prețuri foarte accesibile, pentru că în fond despre asta este vorba atunci când vorbim de un telefon second hand. Mai mult decât atât, mai vorbim despre un beneficiu important ce nu prea este întâlnit în altă parte. Yzzy oferă garanție timp de 12 luni de zile pentru fiecare produs achiziționat de aici. Iar asta nu este tot. Acestea pot fi achiziționate și în rate. Poți să vezi site-ul Yzzy.ro pentru mai multe detalii.

Cu Yzzy poți vinde la fel de ușor telefoane

La Yzzy nu găsești doar telefoane second hand de vânzare. Aici ai posibilitatea să îți vinzi propriul telefon. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul și să completezi un formular. Dacă nu găsești aici marca telefonului pe care dorești să îl vinzi, contactează echipa Yzzy și te va ajuta. Cert este că în scurt timp vei primi o estimare de preț, iar tu ai libertatea de a accepta sau refuza.

Iată deci avantajele cu care vine acest magazin. Te bucuri de oferte de preț, de o gamă largă de branduri renumite, de garanția produselor cât și de posibilitatea de a achiziționa în rate. În plus, poți să îți vinzi propriul telefon fără a mai pierde timp cu anunțuri pe alte site-uri de vânzări.

Descoperă site-ul pentru și mai multe informații.

Date de contact:
contact@yzzy.ro

Share