home EVENIMENT, POLITICA Cumpănaşu şi-ar fi falsificat semnăturile pentru candidatură

Cumpănaşu şi-ar fi falsificat semnăturile pentru candidatură

Share

Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat ca sesizeaza organele de urmarire penala cu privire la candidatii inscrisi la alegerile prezidentiale care au depus semnaturi de sustinere ce „prezinta elemente de similitudine evidenta”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Este vorba despre Viorel Catarama (Partidul Dreapta Liberala), Miron Cozma (candidat independent), Maria Minea (Partidul Romanilor Patrioti de Pretutindeni), Catalin Ivan (Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala), Sebastian Constantin Popescu (Partidul Noua Romanie), Alexandru Cumpanasu (candidat independent), Ninel Peia (Partidul Neamul Romanesc), Bobby George Marius Paunescu (candidat independent), a comunicat, marti seara, BEC.

„Membrii Biroului Electoral Central au inteles sa sesizeze organele de urmarire penala cu privire la verificarea imprejurarilor de fapt care au stat la baza constatarilor mentionate in cuprinsul deciziilor Biroului Electoral Central indicate anterior”, precizeaza BEC, care invoca dispozitii din legea pentru alegerea presedintelui, hotarari ale Curtii Constitutionale si prevederi din Codul penal.

Un numar semnificativ de semnaturi, prezentate ca apartinand unor persoane diferite, „prezinta elemente de similitudine evidenta, de natura a influenta indeplinirea obligatiei legale referitoare la numarul minim de sustinatori de 200.000”, explica reprezentantii Biroului Electoral Central.

BEC citeaza o hotarare a Curtii Constitutionale, conform careia „cerinta semnaturii ca element al listelor de sustinatori intra sub incidenta dispozitiilor din Codul penal pentru infractiunea de fals in declaratii iar rasturnarea prezumtiei de veridicitate se poate face numai prin constatarea falsului, in conditiile prevazute de lege”.

Citeşte şi
Alexandru Cumpănaşu declara razboi televiziunilor de stiri, enervat ca nu mai este invitat atat de
La două luni și două zile de când Alexandra Măceșanu a fost ucisă în casa
Cumpănașu este student la o universitate ONLINE care eliberează diplome cu 10.000 de franci, bune
Alexandru Cumpănaşu si-a depus, duminica, la BEC, candidatura la alegerile prezidentiale. El a anuntat ca
Alexandru Cumpănaşu nu ratează nici o zi în care să spună o nouă trăsnaie extraordinară,
Alexandru Cumpănaşu a luat-o de tot pe ulei şi spune lucruri tot mai ciudate. Cumpănaşu,
Jandarmeria a secretizat datele despre protecţia lui Alexandru Cumpănaşu. Tipul maşinii şi numărul paznicilor sunt
Alexandru Cumpănaşu, candidat independent la alegerile prezidentiale, l-a injurat luni pe protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu”
Mai multe organizatii membre ale Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), condusa de Alexandru Cumpanasu,
Alexandru Cumpănaşu a ieşit în evidenţă, după dispariţia şi, posibil, decesul nepoatei sale, Alexandra Măceşanu,
Share