home EVENIMENT, POLITICA Cumpănaşu, pe electroşocuri: „Românii din Diaspora şi-au luat concediu ca să strângă semnături pentru mine!”

Cumpănaşu, pe electroşocuri: „Românii din Diaspora şi-au luat concediu ca să strângă semnături pentru mine!”

Share

Alexandru Cumpănaşu nu ratează nici o zi în care să spună o nouă trăsnaie extraordinară, demnă de Cartea Recordurilor Trăsnite.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cumpănaşu sustine ca romanii din diaspora si-au lasat deoparte slujbele si si-au luat concediu pentru a strange semnaturi pentru candidatura sa la Presedintia Romaniei.

„Am o armata de voluntari, de oameni care si-au luat concedii ca sa stranga semnaturi. Din afara tarii, din diaspora de peste tot, din strainatate. Asta inseamna cu adevarat sa te iubeasca poporul, nu ca stai undeva cocotat la Cotroceni, cocotat la Victoria. Stai acolo si dai ordine: alo, partidul, 500 sau o mie de semnaturi de cap de… era sa zic eu ce”, a spus Cumpănaşu intr-un nou live pe Facebook.

El a adaugat ca emisiunile de la Romania TV la care participa au audiente cat cele de la Revelion.

„Emisiunea la care particip, asta a lui Ciutacu, face cat un revelion. Sau cat Cupa Romaniei. Atat de multi oameni se uita si atat de multi oameni sunt, care mai tarziu reactioneaza”, a mai declarat Cumpănaşu.

In urma cu cateva zile, Cumpănaşu sustinea ca il voteaza „intregul popor”.

„Ne-am verificat ceea ce stiam deja. (…) Astazi la Tebea am reusit sa ne verificam cu adevarat cauza pentru care luptam. Mii si mii de oameni. Cred ca am dat mana cu… nici nu pot sa va descriu, nu stiu cate mii de oameni.

Am reusit sa verificam cati oameni sustin cauza noastra si sunt foarte, foarte multi oameni la nivelul intregii tari. Oameni care vor sa stie ca traiesc in siguranta, ca au un presedinte care le ofera aceasta garantie. Toti oamenii care au venit la mine aveau un singur mesaj: ‘nu va lasati, mergeti pana la capat, radeti clanurile, candidati, castigati’.

(…) Nu mi-am imaginat ca am atat de mult sprijin din partea intregului popor. Nu mai este un sondaj facut pe o mie de repondenti, pe care ii alege cine vrea, ii pune cum vrea. Acolo am facut un sondaj printre oameni, vorbim de intregul Ardeal, vorbim despre oameni care venisera din Oltenia si din alte parti.

Eu am avut impresia ca oamenii acestia vor vota si au in sufletul lor pe alti candidati. Ei bine, nu au, pentru ca au familii. (…) Se sculau, se ridicau din respect, de pe jos, de pe la mese si veneau si ne strangeau mana. Este cel mai mare sondaj pe care puteam sa mi-l fac. (…)

La un moment dat ma simteam prost ca nu puteam sa dau mana cu toti oamenii care doreau sa vina sa ma salute. Mi-au spus: ‘Domnule Cumpanasu, in momentul in care sistemul asta va va face cel mai mic rau, noi iesim in strada si ii rupem’”, a sustinut Cumpănaşu.

Share