home ECONOMIE Cum să porți un hanorac?

Cum să porți un hanorac?

Share

De când ne știm, bărbaților le-a plăcut să se îmbrace lejer, foarte confortabil. Doar bărbaților cărora le place să fie mereu în centrul atenției și care țin foarte mult la imaginea pe care o emană în societate le place să fie mereu scoși din cutie. Să aibă mereu cele mai bune ținute care să le scoată în evidență forma de invidiat și care să îi prezinte ca și cum ar fi mereu pregătiți de orice întâlnire importantă. Iar atitudinea lor este mereu una care ajută ținuta și care oferă încredere persoanelor cu care interacționează.

Însă aceștia spilcuiți – le putem spune chiar metrosexuali – sunt destul de puțini. Orice bărbat are în garderobă ținute de acest gen, dar va prefera mereu ținutele confortabile. Sport este stilul pe care îl urmărim. Un stil sport, dar fără activitatea specifică. Un stil destul de lejer, încât să permită orice mișcare, dar fără mișcarea aferentă. Până la urmă ne respectăm imagine, nu vrem să ne agităm prea mult și să transpirăm sau să ne șifonăm, dar vrem să fim comozi.

Acest stil este potrivit în special pentru tineri. Ei au o comoditate excesivă – am putea spune. Vor ca totul să fie foarte simplu, aproape mură în gură. Totuși, țin foarte mult la imaginea lor. Imaginea și orgoliul sunt cele mai de preț pentru ei. Așa că, în ceea ce privește îmbrăcămintea, își doresc doar ce este mai bun, în varianta comodă. Astfel vei găsi mereu la ei pantaloni de trening și hanorace de cea mai bună calitate. Iar pentru achiziția acestora pot accesa oricând https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Hanorace-barbati-12588.html pentru a alege din cele peste 1600 de modele de hanorace disponibile. Este clar că aici este locul unde sigur va găsi o mulțime de modele care să i se potrivească stilului propriu.

Fiind foarte lejer, hanoracul se poate purta cu succes la orice ținută sport. Este suficient de gros pentru a fi călduros și suficient de comod pentru a permite orice fel de activitate. Mulți tineri îl poartă chiar și în timpul activităților sportive tocmai din aceste motive. Totodată, un hanorac poate fi și foarte versatil. În combinație cu o pereche de blugi – orice fel de jeans – se ajunge la o ținută casual, însă totuși comodă. Mai ales având în vedere că anul acesta se poartă, în continuare, elementele oversize în moda pentru bărbați. Iar un hanorac poate duce cu gândul la supradimensionat, dar fără să depășească anumite limite ale înțelegerii din partea părinților. Iar un hanorac cu fermoar poate fi purtat împreună cu un tricou sau cu o cămașă casual, pe post de jachetă, în special pentru că este încurajată stratificarea diferitor texturi în tendințele de anul acesta.

De asemenea, în tendințele de anul acesta se află și printurile. Însă acestea trebuie să fie abstracte, geometrice, chiar și florale și orientale. Așa că puteți să alegeți cele mai interesante hanorace cu printuri pe care le găsiți în magazinul Bolf.ro. Veți fi în trend. Însă atenție mare la culori. Nu se mai poartă culorile neon. Acestea sunt depășite. În schimb, sunt apreciate culorile alb, negru, ciocolată, vișiniu, bej și nuanțele de gri. Acestea vor fi foarte bune cel puțin pentru acest an.

Citeşte şi
Dan Armeanu (ASF): Pensiile private ale românilor sunt în siguranță

Vicepreşedintele ASF al Sectorului Sistemului de Pensii Private – domnul Dan Armeanu, a declarat:

Ce obiecte ar trebui sa fie pastrate intr-un seif

Seifurile pentru casa sunt din ce in ce mai populare, fiind o modalitate foarte buna Read more

Valentin Ionescu: ASF este alături de entitățile pe care le reglementează/supraveghează

Directorul Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară în cadrul ASF, Valentin Ionescu a declarat că Read more

Dan Armeanu (ASF): Am relaxat limitele de investiții în titluri de stat pentru fondurile de pensii private

Vicepreşedintele ASF al Sectorului Sistemului de Pensii Private - domnul Dan Armeanu, a declarat...

BNR intervine puternic pentru a sprijini economia

BNR a decis, într-o şedinţă de politică monetară de urgenţă, reducerea dobânzii cheie cu 0,50 Read more

Un credit rapid pentru firma ta în doar 3 pași

Pentru orice firmă, oricât de mare sau de mică, există și momente de impas. De Read more

Gabriel Grădinescu: ASF urmărește evoluția și implicațiile Covid-19 în domeniul pieței de capital

Vicepreședintele ASF pentru Sectorul Instrumente și Investitii Financiare - Gabriel Grădinescu, a declarat:

Valentin Ionescu: ASF, măsuri pentru o evoluție ordonată pe piețele financiare nonbancare

Directorul Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară în cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu, a declarat...

Spune-mi ce animal preferi ca să-ți spun ce joc sa joci

Dacă îți place să te joci jocuri online, atunci suntem siguri că știi deja că Read more

Dan Armeanu: ASF,în plin proces de elaborare a normelor de aplicare a legii privind pensiile ocupaționale

Vicepreşedintele ASF al Sectorului Sistemului de Pensii Private - domnul Dan Armeanu, a declarat: „Diversificarea Read more

Share