home ECONOMIE Cum să porți un hanorac?

Cum să porți un hanorac?

Share

De când ne știm, bărbaților le-a plăcut să se îmbrace lejer, foarte confortabil. Doar bărbaților cărora le place să fie mereu în centrul atenției și care țin foarte mult la imaginea pe care o emană în societate le place să fie mereu scoși din cutie. Să aibă mereu cele mai bune ținute care să le scoată în evidență forma de invidiat și care să îi prezinte ca și cum ar fi mereu pregătiți de orice întâlnire importantă. Iar atitudinea lor este mereu una care ajută ținuta și care oferă încredere persoanelor cu care interacționează.

Însă aceștia spilcuiți – le putem spune chiar metrosexuali – sunt destul de puțini. Orice bărbat are în garderobă ținute de acest gen, dar va prefera mereu ținutele confortabile. Sport este stilul pe care îl urmărim. Un stil sport, dar fără activitatea specifică. Un stil destul de lejer, încât să permită orice mișcare, dar fără mișcarea aferentă. Până la urmă ne respectăm imagine, nu vrem să ne agităm prea mult și să transpirăm sau să ne șifonăm, dar vrem să fim comozi.

Acest stil este potrivit în special pentru tineri. Ei au o comoditate excesivă – am putea spune. Vor ca totul să fie foarte simplu, aproape mură în gură. Totuși, țin foarte mult la imaginea lor. Imaginea și orgoliul sunt cele mai de preț pentru ei. Așa că, în ceea ce privește îmbrăcămintea, își doresc doar ce este mai bun, în varianta comodă. Astfel vei găsi mereu la ei pantaloni de trening și hanorace de cea mai bună calitate. Iar pentru achiziția acestora pot accesa oricând https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Hanorace-barbati-12588.html pentru a alege din cele peste 1600 de modele de hanorace disponibile. Este clar că aici este locul unde sigur va găsi o mulțime de modele care să i se potrivească stilului propriu.

Fiind foarte lejer, hanoracul se poate purta cu succes la orice ținută sport. Este suficient de gros pentru a fi călduros și suficient de comod pentru a permite orice fel de activitate. Mulți tineri îl poartă chiar și în timpul activităților sportive tocmai din aceste motive. Totodată, un hanorac poate fi și foarte versatil. În combinație cu o pereche de blugi – orice fel de jeans – se ajunge la o ținută casual, însă totuși comodă. Mai ales având în vedere că anul acesta se poartă, în continuare, elementele oversize în moda pentru bărbați. Iar un hanorac poate duce cu gândul la supradimensionat, dar fără să depășească anumite limite ale înțelegerii din partea părinților. Iar un hanorac cu fermoar poate fi purtat împreună cu un tricou sau cu o cămașă casual, pe post de jachetă, în special pentru că este încurajată stratificarea diferitor texturi în tendințele de anul acesta.

De asemenea, în tendințele de anul acesta se află și printurile. Însă acestea trebuie să fie abstracte, geometrice, chiar și florale și orientale. Așa că puteți să alegeți cele mai interesante hanorace cu printuri pe care le găsiți în magazinul Bolf.ro. Veți fi în trend. Însă atenție mare la culori. Nu se mai poartă culorile neon. Acestea sunt depășite. În schimb, sunt apreciate culorile alb, negru, ciocolată, vișiniu, bej și nuanțele de gri. Acestea vor fi foarte bune cel puțin pentru acest an.

Share