CULTUL PERSONALITĂŢII Carmen Iohannis loveşte iar cu rochia

Share

Carmen Iohannis a apărut din nou, la Salzburg, îmbrăcată într-o nouă rochie strepezitoare, de parcă ar fi avut electricitate în fibră.

Prima Madamă a ţării purta pe ea un clopot gri-argintiu strălucitor, făcut parcă din fir oţelit de tablă inoxidabilă, despre care surse linguşitoare care nu ezită să-şi arate admiraţia spun că e o creaţie inoxidabvestimentară a modistei Eli Lăslean.

În stânga Primei Madame stă-ntr-o poză preşedintele Klaus Iohannis, cu costum negru, papion şi butoni, cu fălcile descleştate, relaxate, un cap peste toată lumea bună, ca un palmier strâns în chingi.

Ce limbi scârboase dă mass-media românească

carmen_iohannis_35199000
“Îndoaie puţin picioarele, să mă sprijin şi eu de umărul tău, că eşti cât cireşul…”

Deschidem saranbanda linguşirilor cu titlul dat de website-ul B1.roCarmen Iohannis a strălucit în Austria, la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg. Prima Doamnă a purtat o creație Eli Lăslean.

Ştirile ProTVKlaus si Carmen Iohannis, la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg. Aparitia electrizanta a Primei Doamne.

Îi propunem Carmencitei să facă e şmecherie cu Eli Lăslean: să-şi pună pe sub rochie instalaţie electrică, cu un comutator de mână, cu beculeţe multicoloare şi din când în când să se aprindă toată, ca un pm de Crăciun.

Va ieşi în evidenţă mai lesnicios, în plus, dacă-şi pune pe cap o coroană fosforescentă.

România TV, postul lui Ghiţă, nu precupeţeşte să intre-n corul lăudătorilor, în manieră tabloidă: Carmen Iohannis, alături de preşedinte la Festivalul de la Salzburg. PRIMELE IMAGINI.

Primele imagini? Măi, tată, măi! Primele imagini cu ce: cu o femeie-mbrăcată-n rochie de seară, spre fericirea celor ce se uită şi nu-i mai văd genunchii descărnaţi? Merita să dai primele imagini de la locul unui sinistru cumplit.

Cât despre Carmencita, acum va fi de interes când vor apărea primele imagini cu ea îmbrăcată ca o femeie normală, modestă, soţia preşedintelui celei mai sărace ţări din UE.

În fine, terminăm spicuirea aceasta cu Perfecte.ro, website-ul de profil al Trustului Pro, care lungeşte limbile scârboase date de celălalt website pomenit aici: Top 10 cele mai frumoase sotii de lideri mondiali. Carmen Iohannis, printre cele mai stilate Prime Doamne.

În imagini, sunt câteva femei: Carmencita dă Hermannstadt, Regina Letizia a Spaniei, Kate Middleton sau Jetsun Pema, regina Bhutanului. Ce să mai spunem? Cele mai frumoase picioare le are Carmencita noastră.

Eli Lăslean pe Facebook: ” Eleganță de clasă! …Românii pot fi mândri de imaginea conducătorilor lor, în sfârșit! Yves Saint Laurent spunea -DE -A LUNGUL TIMPULUI, AM ÎNVĂȚAT CĂ MAI IMPORTANTĂ DECÂT ROCHIA ESTE FEMEIA CARE O POARTĂ ! Mă simt onorată de fiecare dată când Prima Doamnă a României alege să poarte rochiile create de mine, mulțumesc Carmen Iohannis!”.

Atâta slugărnicie, mai rar.

Totuşi, noi ce plătim?

Bun, acum, pe fond: acest domn, Klaus Iohannis, a fost ales de noi să fie preşedinte al ţării. Adică să se ocupe de afacerile Statului Român. Care are mari, foarte mari probleme de rezolvat.

Nu ţin minte ca în campania electorală Neamţul să ne fi spus aşa:

Vă promit că nu voi rata nici o sindrofie la nivel înalt, că mă voi plimba prin întreaga lume ca belferul, pe banii voştri, că eu şi cu nevastă-mea ne vom îmbrăca di granda cu haine scumpe, de lux, făcute de cei mai tari designeri români“.

iohannis_3_52827200
“Vezi tu, mein Herr Klaus, un privitor perspicace s-ar putea întreba: câte lampadare avem noi aici?”
Share