home ECONOMIE Cu Arta Mobilei îți faci casa să arate așa cum vrei!

Cu Arta Mobilei îți faci casa să arate așa cum vrei!

Share

Ce sentiment frumos avem atunci când ne-am mutat pentru prima oară în propria noastră casă, când în sfârșit am renunțat la a mai sta cu părinții sau am renunțat la colegii de apartament! Dar odată cu acest sentiment plăcut, vine și o grămadă de bătaie de cap pentru că ne gândim cum să ne decorăm casa cel mai bine?

Casa noastră trebuie să ne facă să ne simțim bine, să ne simțim ca în propriul cămin, un cămin cald și primitor, unde ne este drag să ne întoarcem mereu.

Mulți aleg mobila gata făcută din magazine, pentru că reprezintă cea mai rapidă și ușoară soluție. Însă, cu mobila gata făcută originalitatea dispare de tot! Nu ne mai putem lăsa amprenta prea mult. De aceea s-au creat alternative, de aceea există companii care să-ți creeze mobila fix așa cum dorești!

Arta Mobilei, o firmă cu o experiență de peste 8 ani în domeniu oferă cele mai frumoase piese de mobilier, fix așa cum ne-am dorit dintotdeauna. Profesionalismul, consilierea specializată, programul dedicat, pasiunea și adaptarea la nou sunt doar câteva dintre serviciile pe care această firmă le oferă!

Pentru Arta Mobilei fiecare proiect este important, fiecare proiect devine unul personal, ca pentru propria lor casă. Acesta este și secretul care i-a adus astăzi atât de departe!

Utilajele de ultimă generație, organizarea modernă a companiei, consilierea permanentă și programul special dedicat nevoilor clientului sunt garanții clare ale lucrurilor bine făcute.

Arta Mobilei lansează o provocare pentru viitori potențiali clienți, sunt complet deschiși ideilor inovative, ideilor mai nonconformiste și gata să ne facă visele să devină realitate. Pe scurt, dacă ai vrea ca piesele de mobilier să fie ceva mai speciale, sau dacă internetul te-a inspirat în vreun anume fel, proiectanții de la Arta Mobilei îți vor îndeplini vise!

Destul însă am vorbit noi, haideți să lăsăm și clienții să vorbească!

„Când m-am mutat singur, am știut că trebuie neapărat să-mi fac mobila la comandă. Asta pentru că mă mutasem într-o garsonieră destul de micuță și aveam nevoie de mobilă inteligent gândită și multifuncțională ca să spun așa. Ce-i drept, m-am și lăsat influențat de multe idei de pe internet, și majoritatea prietenilor îmi spuneau că am cerințe prea mari și că nu o să se complice nimeni să-mi îndeplinească dorințele. Primele firme la care am apelat îmi tot ofereau alternative, numai nu voiau să înțeleagă ideea mea. Până când am dat de Arta Mobilei. Aici am întâlnit oameni pasionați care s-au simțit de-a dreptul provocați și încântați să-mi transforme visele în realitate. ”

„La Arta Mobilei am dat de o echipă dedicată și pasionată. Grație lor casa mea arată fix cum mi-am dorit, nu mi-am închipuit niciodată că o să găsesc oameni așa de deschiși și de încântați de noile provocări.”

„Mobilă de calitate, făcută fix cum mi-am dorit de către oameni pricepuți. Nu regret nicio clipă că am luat decizia de a-mi face mobila la comandă. Acum casa mea arată fix cum mi-am dorit. Arta Mobilei chiar face din proiectarea mobilei o artă!”

Citeşte şi
In ziua de astazi nu mai exista imaginea clasica a unui mic atelier in care
Banii de la Trezorerie sunt un buffer care ajunge pentru o perioadă limitată de timp.
Rapiditatea, profesionalismul medicilor, serviciile integrate si tehnologia de ultima generatie care sa asigure tratamente complexe
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică pe Facebook că Produsul Intern Brut al României
Prezent astăzi la evenimentul „XPRIMM Time for business - Provocările anului 2019” Cristian Roșu -
Asigurătorii sancționați de Consiliul Concurenței au rate de solvabilitate peste valorile minime necesare atât înainte
Parlamentul European începe anul în forţă cu o iniţiativă care afectează direct Cabinetul Vioricăi Dăncilă,
Mai multe personalități ale societății civile din toate cele opt județe din Moldova au anunţat
Deficitul comercial al României a avansat cu 18,2% în primele 11 luni ale anului trecut,
S-a demonstrat ca de cele mai multe ori cand urmeaza sa amenajezi o locuinta, baia
Share