home CORUPTIE, POLITICA CTP spune că Dăncilă a vorbit despre Dosarul 10 august pentru pitecantropi

CTP spune că Dăncilă a vorbit despre Dosarul 10 august pentru pitecantropi

Share

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) spune că Viorica Dăncilă nu s-a distanțat de Liviu Dragnea și îi reia chiar bucăți din discurs, din calcul politic: vrea să păstreze voturile celor care au votat pentru PSD la alegerile europarlamentare.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

În același timp, vrea să dea impresia că e altcineva, în ideea de a recupera din votații PSD pierduți. Este valabilă această logică și atunci când Viorica Dăncilă vorbește despre protestele din 10 august: premierul lucrează cu tertipul: „Nu spun, da’ zic”, a arătat CTP, după ce Viorica Dăncilă a acordat un interviu Digi24.

CTP:

„Doamna Dăncilă a spus un singur lucru corect, după părerea mea, în acest interviu. La sfârșit, când a afirmat că Viorica Dăncilă e aceeași. Da, Viorica Dăncilă este aceeași, cu toate că s-a străduit vreme de 45 de minute să demonstreze că este și altcineva. De ce? Pentru a încerca să păstreze votanții PSD-ului Dragnea, adică cei care au fost la europarlamentare, 23 la sută câți au fost, și în același timp încearcă să obțină să recupereze ceva dintre votanții PSD care nu au mai venit la vot și au contribuit în mod esențial la prăbușirea partidului în acele alegeri.

Chestiunea cu lovitura de stat. Deci, doamna Dăncilă ce face? Lucrează cu tertipul: nu spun, da’ zic. Va să zică, susține în continuare această prostire în față, în stil Dragnea, că o adunătură de câteva zeci de huligani înarmați cu pietre și PET-uri, care se încaieră cu jandarmii din în fața unei clădiri a Guvernului goală, voaiu să dea o lovitură de de stat. Vorbește de alte țări europene, de Vestele galbene și așa mai departe. Nicio legătură! Este o zicere pentru pitecantropi!

În Franța n-a vorbit nimeni de lovitură de stat. Bineînțeles că atacarea unei instituții publice este o infracțiune gravă și care se pedepsete ca atare, dar nu a vorbit nimeni de lovitură de stat. Nici vorbă de așa ceva! În Franța sau în altă parte.

Pe de altă parte, ce spune dânsa imediat? Eu nu știu, sunt dosare, să se cerceteze, să răspundă cei vinovați! Dar e lovitură de stat. Aici e esența trucului doamnei Dăncilă: să prezerve voturile pe care le mai au și să încerce să obțină altele .

CTP: Încearcă să treacă nevinovată, după ce i-a făcut jocurile murdare ale lui Liviu Dragnea

Dacă aș fi fost în emisiune, i-aș fi pus – atunci când a susținut în același stil doamna Dăncilă: Eu? Anti-europeană? Vai de mine… Deci, doamna Dăncilă, care a executat întocmai și la timp toate ticăloșiile pe care i le-a ordonat Liviu Dragnea sau Darius Vâlcov, când s-a dus în Parlamentul European și i-a sictirit, a sictirit un întreg Parlament: Nu am venit să vă dau socoteală, domnilor și doamnelor! – i-aș fi pus la această întrebare: Când v-ați dus la New York sau la Washington și ați susținut sus și tare că veți muta Ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, călcând în felul acesta decizia UE, tocmai spuneați că nu sunteți anti-europeană, care hotărâse că nu se face o asemenea mișcare de către țările membre. Drept rezultat, a obținut doamna Dăncilă pierderea locului de membru nepermanent în Consiliul de Securitate pe care România îl avea ca și obținut, l-a pierdut pentru că țările arabe nu au mai votat cu noi, în urma acestui gest profund antieuropean și antinațional, împotriva interesului național, pe care l-a făcut doamna Dăncilă.

Și dânsa spune: OUG 114 a avut și părți bune! Înțelegeți? Înceacă să treacă drept nevinovată după ce până cu o lună înainte de alegerile din 26 mai a făcut toate jocurile murdare ale lui Liviu Dragnea, care pentru asta a pus-o în această funcție. Și când a simțit atunci că e posibil că dl. Dragnea să se prăbușească, abia atunci a refuzat acea ordonanță pe justiție.

Citeşte şi
DIICOT preia Dosarul 10 august, după ce Parchetul Militar şi-a declinat competenţa în cauză. Astfel,
DIICOT a solicitat pentru studiu dosarul 10 August de la Parchetul militar, a declarat procuroarea
În Dosarul 10 august, Parchetul militar a solicitat Spitalului de urgență Floreasca informații privind instituțiile
Noi acuzaţii pentru conducerea Jandarmeriei Române, în Dosarul 10 august 2018. Şefii instituţiei, comandantul intervenţiei,
Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a clasat plângerile penale şi dosarul depuse
Inspecția Judiciară a dispus începerea cercetării disciplinare împotriva procurorilor militari Coseanu Gheorghe, șeful secției Parchetelor
Şefii Jandarmeriei, Cucoş, Cazan, Sindile şi secretarul de stat din MAI Chirică au fost puşi
Dăncilă vrea „o altă alternativă” la softul antifraudă, pentru alegerile prezidențiale. Altă alternativă este un
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că Liviu Dragnea i-a cerut, după rezultatele slabe înregistrate la
Premierul Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles lista cu cei pe care i-ar dori in
Share