CTP salută decizia PNL. “Firea nu mai doarme liniştită!”

Share

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) salută decizia Partidului Naţional Liberal, de a îl susţine pe Nicuşor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Prima hotărâre curat raţională a PNL, de când a ajuns la guvernare! G. Firea nu mai doarme liniştită”, a scris CTP, pe Facebook.

Partidul Naţional Liberal susţine candidatura lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, în alegerile din acest an. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL, premierul interimar Ludovic Orban

„PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului Bucureşti şi la nivelul fiecărui sector al Capitalei. În urma acestei cercetări a rezultat ca toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu avem această garanţie că vor câştiga bătălia cu PSD.

În urma discuţiilor pe care le-am avut cu Nicuşor Dan, care au vizat problemele Bucureştiului, soluţiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicuşor Dan ca şi candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL”, a spus Orban, la sediul PNL.

El a arătat că urmează să prezinte această decizie în conducerea PNL Bucureşti şi în Biroul Executiv al partidului.

Share