CTP: Românii au rezistat propagandei feroce a senatoarei Balena Balivernă

Share

Săptămâna şi pamfletul tv, de la Cristian Tudor Popescu (CTP), la adresa senatoarei Diana Iovanovici Şoşoacă.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat stadiul campaniei de vaccinare din România. Jurnalistul a vorbit în cadrul emisiunii “Deșteptarea”, difuzate la postul de radio Europa FM.

“Mă bucur că românii au rezistat propagandei feroce împotriva campaniei de vaccinare, pe care o practică partidul Aurolacilor, senatoarea Balenă Balivernă, mai ipocrit și mai perfid, PSD, cu televiziunile aferente, precum și numeroasele grupuri de injectori de mesaje ale Kremlinului în România”, a declarat Popescu, în cadrul intervenției radiofonice.

Gazetarul a analizat și situația la nivel global, din punctul de vedere al teoriilor conspirației lansate pe piață.

“S-a încercat și se încearcă să fie speriați oamenii cu tot soiul de drobi de sare și riscuri mortale imaginare. Bineînțeles, vaccinurile occidentale sunt de la diavolul. Despre cele rusești sau chinezești, nici o vorbuliță de rău, dimpotrivă.

În țările copleșite de gălăgia antimască și antivaccin domnește infernul – în uriașa Brazilie, unde manipularea e susținută chiar de președintele Bolsonaro, mor de covid 2 000 de oameni pe zi.

În schimb, în Statele Unite, care dețîn recordul mondial de infectari și morți din Guvernarea Trump, în urma campaniei masive de vaccinare, numărul de cazuri zilnice a scăzut cu 70%, din ianuarie până în martie, iar decesele cu 40%”, a mai declarat Popescu.

Share