home CORUPTIE, POLITICA CTP despre Şpagoveanu: Freddy Mercury de Constanţa, Teodosie Linguriţă

CTP despre Şpagoveanu: Freddy Mercury de Constanţa, Teodosie Linguriţă

Share

Cristian Tudor Popescu i-a ironizat usturător pe IPS Teodosie şi pe manifestanţii care au protestat faţă de antenele 5G şi vaccinuri, în Piaţa Victoriei.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Să vă citesc o scrisoare interesantă. Sinodul condus de Vladimir a trimis 2 scrisori autorităţilor. Biserica s-a băgat cu bocancii peste executivul ţării! Freddy Mercury ăla de la Constanţa, Teodosie Linguriţă, la oamenii ăştia se merge ca la Dumnezeu, dau poveţe, salvează suflete. Ce spun ei, sistemul antihristic mondialist. Cine sunt ăştia? Vreau să introducă în corpurile oamenilor microcipuri pe care să-i poată controla prin 5G.

Freddy Mercury pentru că apărut odată cu o hlamidă de doi metri, ca a lui Freddy”, a spus CTP. El i-a luat apoi în vizor pe manifestanţii anti-5G din Paiat Victoriei.

„Vaccinul introduce microcipuri. Unde se face vaccin, în cap? Poate prin ureche. Sau să se facă prin trepanaţie, se deschide capul şi se face direct în scoarţă. O ia prin corp microcipu, prin sânge, care pleacă din SUA şi intră pe geamul unui taliban din Afganistan. Unde se duce? La creier. Mă va determina acest microcip să mă ridic să vă strâng de gât”, a mai spus jurnalistul.

CTP nu crede că omenirea îşi permite, din punct de vedere tehnologic, să introducă cipuri în oameni, în condiţiile în care creierul uman rămâne o mare necunoscută pentru oamenii de ştiinţă.

”Cetăţenii care fac astfel de gesturi, cum am văzut şi înscenarea de la supermarket cu cei doi. Oamenii aceştia în primul rând trăiesc din auzite, asta este viaţa lor. Au cap, craniu, ţeasta, dar asta nu înseamnă că au şi creier. Dar nu au funcţiile superioare, cognitive. Adică pe scurt nu gândesc. A zis cutare, scrie pe net. Mi-a spus cutare de la scara 3 care ştie de la un cumnat care are un prieten la cancelaria premierului”, a adăugat CTP.

”Păi, îţi fură sufletul. Sunt nişte băştinaşi din Amazonia, există sălbatici, într-un stadiu precedent al civilizaţiei. Inşi care trăiesc între maşini, blocuri de metal şi sticle, cu internetul în faţă, nu se deosebesc de aceşti sălbatici din pădurea tropicală. Nu există nicio soluţie pentru aceşti oameni. E iremediabil. Au crescut cu acest mecanism al convingerii”, a mai subliniat CTP.

”Suntem la nivelul de civilitatie a peşterii. Să distrugi ce nu înţelegi. Dacă eram în Piaţa Victoriei îi întrebăm ce înseamnă. Ce face 5 G? Ştiţi ce face? Nimeni nu îşi pune aceste întrebări”, a concluzionat CTP.

Citeşte şi
Teodosie Şpagoveanu repetă slujba de Paşte şi cheamă enoriaşii să ia lumină VIDEO

Arhiepiscopia Tomisului, condusă de celebrul Teodosie Şpagoveanu, anunţă că săptămâna viitoare va face o nouă Read more

Teodosie Şpagoveanu îl atacă pe preşedintele Klaus Iohannis

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu, este cunoscut în cercurile iniţiaţilor sub porecla Teodosie Şpagoveanu, din motive Read more

Teodosie Şpagoveanu nu se învaţă minte. Acum caută virusul, cu o rugăciune-procesiune

Arhiepiscopia Tomisului, condusă de celebrul Teodosie Şpagoveanu, scăpat de CCR şi partea coruptă din Justiţie Read more

Teodosie Şpagoveanu’ a fost achitat definit de Înalta Curte

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost achitat de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Read more

Teodosie Şpagoveanu îi mulţumeşte lui Deliorga că l-a salvat de bulău

Arhiepiscopia Tomisului reacționează după ce ÎPS Teodosie a fost achitat, în primă instanță, în dosarul Read more

Teodosie Şpagoveanu a fost achitat de omul PSD, Cristian Deliorga

Curtea de Apel Constanţa l-a achitat pe arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, supranumit Teodosie Şpagoveanu, în Read more

Teodosie Şpagoveanu, cu sobor de bodiguarzi la control judiciar

Peste 20 de preoţi l-au însoţit pe Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie Şpagoveanu, la sediul Poliţiei Read more

CTP susţine că şi dacă era ciumă bubonică politicienii făceau la fel

Cristian Tudor Popescu (CTP) a detaliat modul în care politicienii profita de criză coronavirului. Ca Read more

CTP, enervat: De facto, premierul României este Raed Arafat!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a declarat că actualul prim-ministru de facto al României este Read more

CTP salută decizia PNL. “Firea nu mai doarme liniştită!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) salută decizia Partidului Naţional Liberal, de a îl susţine pe Read more

Share