home ECONOMIE, LITIGII DE MUNCA, MASS MEDIA CRIZA – MASS-MEDIA: Taieri de salarii la Trustul Intact

CRIZA – MASS-MEDIA: Taieri de salarii la Trustul Intact

Share

Am primit pe messenger urmatoarea informatie, care vad ca se confirma, din pacate, pe agentiile de presa.

Poate ca nu suntem intotdeauna de acord cu ce linie politica au publicatiile din trustul Intact, dar eu cunosc multi meseriasi care lucreaza aici, pe care ii respect si cu unii am fost coleg la diferite publicatii. Imi pare rau pentru ce li se intampla.

Am spus ca va fi un an crunt? Va fi.

Trustul de presă Intact a confirmat marţi informaţia potrivit căreia angajaţii Jurnalului Naţional vor primi, începând din această lună, salarii cu până la 20% mai mici, cu menţiunea că măsura de austeritate va fi aplicată la nivelul întregului trust.

Intact Media Group precizează, într-un comunicat de presă, că “printre măsurile luate la nivel de trust se află şi reducerea bugetului cu salariile angajaţilor Intact Media Group cu 20%”, în cadrul unei politici de reducere a costurilor, pentru diminuarea efectelor crizei financiare.

Trustul media Intact include, printre altele, posturile tv Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP şi Euforia, cotidianul Jurnalul Naţional, publicaţiile “Săptămâna financiară” şi “Financiarul” şi postul de radio News FM.

Bine, ca News FM nu mai exista, ca in loc a aparut Radio Zu, printr-o miscare de rebranduire despre care s-a vorbit mult, conteaza prea putin acum.

Share