Cristian Tudor Popescu şi logica fecalei (Dan Badea)

Share

Campania mediatică anti-Ridzi a ajuns la apogeu. Tonomatele mogulilor latră continuu, de multă vreme, pe o melodie compusă de strategii politici din troica PNL-PSD-PC.

Ministrul Tineretului şi Sportului este acuzat că a cheltuit aiurea, în vreme de criză, mai multe sute de mii de euro.

Deşi orice ziarist ştie că miza dezvăluirii este atacul asupra PD-L şi, mai departe, asupra lui Traian Băsescu, presa reflectă doar furia interesată a detractorilor.

Recent, Ion Cristoiu a făcut un gest surprinzător, demascând ticăloşia acestui tip de campanie. Se pare că gestul lui Cristoiu e greu de acceptat de către tonomatele mogulilor. Astăzi am avut un prim exemplu.

Un individ care semnează cu numele de Cristian Tudor Popescu a publicat astăzi într-un cotidian central, sub titlul “O fosilă vie ridzicolă“, un text demn de ultimul mitocan al breslei.

Fost şef al CRP şi preferatul bizonilor în clasamente jurnalistice care mai de care mai lucitoare, pseudo-jurnalistul Popescu o ia rău de tot pe arătură şi se trezeşte vorbind ca la el în familie.

Ba chiar se scarpină în colţul capului
şi se întreabă, ca prostul satului, cu degetul vârât adânc în foalele nasului: “V-o puteţi închipui pe d-na Ridzi băşindu-se?“… citeste in continuare aici

Share