Cristian Preda are propuneri de comisari europeni pentru Iohannis: Macovei, MRU

Share

Cristian Preda, fost europarlamentar și actual membru PLUS, a declarat că președintele Iohannis ar avea influența necesară ca să trimită alte propuneri de comisari europeni către Ursula von der Leyen, în locul lui Dan Nica și al Rovanei Plumb:

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

”Dăncilă i-a trimis Ursulei von der Leyen două propuneri pentru poziția de comisar european ce revine României: Dan Nica și Rovana Plumb. Doi pesediști. Cred că președintele Iohannis e perfect îndreptățit să trimită alte propuneri la Bruxelles. Profilul e clar: europeni, competenți și care nu au fost vreodată suspectați de vreo faptă de corupție. Am și două sugestii: Monica Macovei și Mihai-Răzvan Ungureanu. Președintele poate folosi influența de care dispune în sânul PPE (care e și familia politică a Ursulei von der Leyen) pentru a avea în Comisie o persoană cu care ne putem mândri, nu una de care să ne fie rușine”, a scris, vineri seară, Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

G4Media.ro a scris în exclusivitate vineri că Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile României de comisar european, acestea fiind Dan Nica şi Rovana Plumb.

Share