Cristian Ghinea joacă la Marcel Ciolacu, cu demisia pe masă

Share

Ministrul Cristian Ghinea, omul responsabil cu gestionarea PNRR, pune mandatul său pe masă contra mandatului de preşedinte PSD al lui Marcel Ciolacu.

Confruntat cu un val dur de reacții, după ce a lansat un fake news, despre respingerea PNRR, de către Comisia Europeană, Marcel Ciolacu susține că el nu a spus așa ceva. „Asta nu se va întâmpla, desigur”, declară acum Ciolacu.

„Stimate domn, eu mă refeream la observațiile trimise de Comisia Europeană. Nu că ar fi fost respins planul. Asta nu se va întâmpla, desigur. Până și planul domnului Ghinea va fi aprobat într-un final. Problema este că a trimis un plan atât de prost, încât vedeți ce se întâmplă acum”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Marcel Ciolacu a declarat la Antena 3 că „pur și simplu Comisia a pulverizat PNRR”.

”Pur și simplu, Comisia a pulverizat PNRR. Am spus de la început că banii au destinație către firmele de consultanță politică ale lor. Am adus documente cu cine a creat acest PNRR, sunt companii străine (…) Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie, când au citit aceste gogomănii! Unde e România Educată a lui Iohannis? E făcută praf, o rușine”.

Liderul PSD s-a referit la faptul că anumite companii au făcut unele documente din PNRR, pentru a beneficia direct de bani, ceea ce a catalogat drept infracțiune:

”E infracțiune, e conflict de interese. Anumite companii au făcut documente ca să beneficieze direct de acești bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta? Era luat cu duba, pe Știrbei Vodă”, a mai afirmat Ciolacu.

Share