Crin Antonescu e peste Mircea Geoana (Surse PNL). Traian Basescu iese presedinte

Share

smells like bullshit pDaca BCCS si INSOMAR tot mimeaza de vreo doua luni existenta unui trend descrescator in intentia de vot pentru Traian Basescu, iar Mircea Geoana, conform INSOMAR, ar fi primul in intentia de vot, cu 32%, urmat de Traian Basescu (31%), mult peste Crin Antonescu, cu 18% intentie de vot, surse liberale indica faptul ca ultimul sondaj Gallup arata ca lucrurile ar sta cu totul altfel.

Anume, Basescu conduce detasat, cu 32%, nu cum incearca in prezent la emisiunea Realitatea Zilei sa ne intoxice Realitatea TV, intr-una dintre odioasele sale emisiuni de dezinformare.

Sondajul Gallup releva faptul ca pe locul al doilea in intentia de vot este acum Crin Antonescu, cu 23%, urmat de Mircea Geoana, cu 22%. Si acest sondaj, despre a carui existenta am aflat pe surse PNL, ar putea fi insa tot o manipulare.

In prezent, Coalitia Anti-Basescu, prin goarnele si ventilatoarele sale mass-media, continua sa construiasca o realitate diferita de adevarul politic din Romania.

De exemplu, ca sa nu mai bat campii in categorii abstracte: cunosc trei oameni de buna credinta, intr-un oras patriarhal de provincie din Romania, care se vor duce la vot sa-si dea obolul, prin vot negativ, contra dictatorului Basescu.

Una dintre aceste persoane este atat de intoxicata de campania de dezinformare exercitata asupra sa, incat este convinsa ca, chiar daca se adapa cu informatie politica de la izvorul otravit “Jurnalul National“, al mogulului Voiculescu, stie sa discearna realitatea de minciuna.

In pofida acestei impresii pe care o are, mi-a declarat ca isi doreste sa iasa presedinte “oricine, chiar si Vadim, numai sa scapam de Basescu”. Vorbim defapt despre cele doua Romanii paralele, create de propaganda politica toxica facuta de cel putin doua trusturi de presa.

Una aproape de realitate, cea a romanilor care inteleg cam ce se intampla azi in tara, dar si o alta schizofrenica, formata din false realitati aflate in conflict, care produc asupra celor care le inghit pe nemestecate reactii ilogice, isteroidale, de genul celebrului “moarte intelectualilor” de la inceputul anilor ’90.

Share