Cozmin Guşă s-a dat în stambă, în direct pe România TV

Share

Cozmin Guşă, co-patron la Realitatea TV alături de infractorul Maricel Păcuraru, a apărut aseară la televiziunea mogului Sebastian Ghiţă, România TV.

Cozmin Guşă, telefonic, luat de Andreea Creţulescu

Deocamdată, nu în studiou, ci prin telefon, la emisiunea moderată de Andreea Creţulescu.

Guşă a comentat acru despre prestaţia lui Klaus Iohannis şi nu l-a uitat nici pe vechiul său tovarăş Victor Ponta. În general, a pozat în acelaşi atoatecunoscător şi critic arogant al tuturor partidelor.

Inițiativa întâlnirii de la Belgrad i-ar fi aparținut lui Cozmin Guşă. Aceasta a apelat la bunul său prieten Dan Andronic, cu care a strâns relația în ultimele luni, pentru a aranja un „rendez-vous” cu Sebastian Ghiță. Guşă cunoştea legăturile puternice dintre Ghiță şi Andronic, duse până la nivelul unui parteneriat media RTV – EVZ.

De asemenea, Andronic îl mai vizitase pe Ghiță la Belgrad, iar o dată i l-a trimis plocon şi pe Ion Cristoiu, pentru un interviu prietenesc.

Cozmin Guşă, o vietate ciudată

Cozmin Guşă este o creatură ciudată. Este (co)patronul unui post de televiziune, unde majoritatea realizatorilor au o atitudine pro-europeană, urbană.

Din când în când, Guşă intră pe post şi exprimă nişte poziţii care intră în coliziune cu politica propriului canal tv. Recent, acelaşi onorabil domn a scăpat hăţurile la un alt post de televiziune aflat într-o dramatică coliziune cu principiile funcţionării mass-media.

A fost ca şi cum el, bărbatul onorabil care se uită la filme porno în secret, a simţit nevoia să se ducă la curve şi să facă astfel ca soţia să şi afle acest lucru.

Share