Cozmin Guşă îl susţine pe Dorel Căprar, ales lider PSD Arad, urmărit penal

Share

Cozmin Guşă, acţionar majoritar la Realitatea Plus, şi-a făcut o primă apariţie într-o şedinţă a PSD, de la reînscrierea în acest partid. El a mers la PSD Arad pentru a-l susţine pe Dorel Căprar.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Acesta candidează din nou pentru funcţia de preşedinte al filialei. Căprar este acuzat de procurorii DNA Timişoara de 12 infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii, pentru obţinerea de foloase pentru sine sau alte persoane, în dosarul spăgilor de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri.

Căprar candidează însă din nou la şefia PSD Arad, alegerile având loc astăzi, deşi Marcel Ciolacu i-a cerut să amâne conferinţa de alegeri până i se clarifică situaţia juridică. Căprar a refuzat şi l-a chemat pe Cozmin Guşă în ajutor. Guşă a decretat că Dorel Căprar este nevinovat.

„Am studiat foarte atent dosarul în care Dorel Căprar este acuzat. Acest dosar reprezintă un abuz. Nu am nicio emoţie ca preşedintele PSD Arad îşi va dovedi nevinovăţia. (…) Dosarul reprezintă o lovitură pentru care preşedintele PSD Arad să aibă probleme pe plan judeţean, cu reverberaţii până în plan naţional.

Este evident că Dorel Căprar a deranjat pe cineva. Dacă ne uităm la probele din dosar, nu era cazul să se facă atâta tevatură, descinderi şi percheziţii în ceea ce îl priveşte pe preşedintele PSD Arad. Dacă procurorul ar fi făcut câteva cercetări înainte nu s-ar fi ajuns la aşa ceva”, a declarat Cozmin Guşă.

„Se pare că procurorii confunda cotizaţia cu mită. Fiecare partid încasează cotizaţii de la membri”, a mai declarat Cozmin Guşă.

 

Share