home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Cozmin Guşă: Sper ca nimeni să nu mai încerce să ne destabilizeze

Cozmin Guşă: Sper ca nimeni să nu mai încerce să ne destabilizeze

Share

Cozmin Guşă, unul dintre acţionarii Realitatea TV, a afirmat că speră ca de-acum încolo nimeni să nu mai încerce să destabilizeze televiziunea.

”Ținem la libertatea de exprimare. Trompetele lui Coldea pot merge la alte televiziuni”, a spus acesta.

Cozmin Guşă: Conflictul nu a fost cu mine

”Conflictul nu a fost cu mine din punct de vedere editorial, a fost cu decizia redacțională. Dar nu vor fi probleme, Rareș este legat de colegii lui, ei îl înțeleg. Există un principiul în mass-media, în televiziune: lupi între noi, haită cu cei din afară.

E normal să există discuții în contradictoriu în interiori, dar atunci când ești în mass-media, într-o echipă, când acționezi către exteriori, acționezi într-un mod unitar. Discuția a avut loc joi seara, joi noaptea, partea legată de ceea ce s-a întâmplat nu a durat foarte mult, în rest discuția a fost foarte lungă, au fost și doi prieteni apropiați care ne-au asistat.

“Oameni din servicii secrete”

Ce trebuie să se rețină, în urma acestor lucruri care nu ne-au făcut plăcere este că nu se poate juca nimeni cu credibilitatea unei televiziuni cum este Realitatea, o televiziune care este sub presiunea puterii, care a fost mereu sub presiunea unor oameni din serviciile secrete care au dorit să facă jocuri pe spatele nostru, o perioadă au reușit, mă refer la ani în urmă, dar sigur după ce a preluat aici nu au mai reușit de unde și disperarea care s-a văzut în aceste zile.

Pentru mine sau pentru alți cunoscători a fost cel mai bun experiment de de devoalare a unor strategii a unor oameni răi cu o agendă de putere la care nu ar avea dreptul din punct de vedere legat, dar pe care o practică de foarte mulți ani și mă refer la statul paralel”, a explicat Cozmin Gușă.

Coldea, acarul Păun al lui Cozmin Guşă

Patronul Realitatea TV a spus că în spatele acestui scandal a fost și domnul Coldea. ”Și o să mă refer și la nocivitatea acestui joc pe care îl practică așa-zisul pensionar.

Eu nu am nimic cu niciun invitat al nostru, iar colegii noștri știu bine treaba asta, dar atunci când un invitat are o agendă personală care intră în zona ilegalului, noi ca entitate media trebuie să acționăm și nimeni nu trebuie să fie mirat de aceste lucru, pentru că este o decizie a nostră, mai ales că în luptele astea cu majoritatea parlamentară a lui Dragnea și cu alte entități care nu se văd, dar cei mai informați din telespectatorii noștri le intuiesc și le văd”, a mai spus acesta.

Citeşte şi
Jurnalistul Rareș Bogdan a răbufnit, în direct la Realitatea TV, și a anunțat că va depune
Jurnalistul Rareş Bogdan este atacat de un fost ministru. Mai nou, moda este că politicienii efectuează
Oreste Teodorescu anunţă că se retrage din emisiunea lui Rareş Bogdan, "Jocuri de putere", de
Într-o postare de noapte, jurnalistul Rareş Bogdan atrage atenţia în mode repetat şi insistent  că
Jurnalistul Rareş Bogdan a anunţat că duminică seară revine cu toţi invitaţii săi la Realitatea
Amnistia și momentul T0 pentru infractori - sunt cele două verbe care au fost lansate
Jurnalistul Rareş Bogdan îşi exprimă consternarea asupra conţinutului publicistic pe care l-a avut aseară emisiunea
Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV, a indicat persoana care s-ar afla în spatele scandalului iscat
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Jurnalistul Claudiu Popa a realizat aseară emisiunea "Jocuri de putere", în locul lui Rareş Bogdan.
Share