home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA Cosmin Guşă îl susţine pe Dorel Căprar, ales lider PSD Arad

Cosmin Guşă îl susţine pe Dorel Căprar, ales lider PSD Arad

Share

Cozmin Guşă, patronul Realitatea TV, analist politic şi membru al PSD, a participat la o conferinţă organizată la sediul PSD Arad.

DONEAZĂ ACUM





PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El a anunţat faptul că Dorel Căprar este nevinovat, iar dosarul în care acesta este acuzat de trafic de influenţă reprezintă un caz de abuz.

„Am studiat foarte atent dosarul în care Dorel Căprar este acuzat. Acest dosar reprezintă un abuz. Nu am nicio emoţie că preşedintele PSD Arad îşi va dovedi nevinovăţia”, a declarat Guşă.

Acesta a mai spus faptul că dosarul lui Căprar „reprezintă o lovitură, pentru ca preşedintele PSD să aibă probleme pe plan judeţean, cu reverberaţii până în plan naţional. Este evident că Dorel Căprar a deranjat pe cineva.

Dacă ne uităm la probele din dosar, nu era cazul să se facă atâta tevatură, descinderi şi percheziţii în ceea ce îl priveşte pe preşedintele PSD Arad. Dacă procurorul ar fi făcut câteva cercetări înainte, nu s-ar fi ajuns la aşa ceva”.

Cozmin Guşă a mai precizat faptul că dosarul este unul cusut cu aţă albă, cu mult prea multă aţă albă.

Întrebat dacă părerea lui, că dosarul este un abuz, se referă strict la calitatea lui Dorel Căprar în dosar sau la toţi inculpaţii, Guşă a declarat că „eu mă refer strict la partea din dosar care îl vizează pe preşedintele PSD Arad.

Se pare că procurorii confundă cotizaţia cu mita. Fiecare partid încasează cotizaţii de la membri”.

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi inculpaţi din dosar, în frunte cu doi vicepreşedinţi ai PSD Arad, respectiv Cristian Horgea şi Cristian Ispravnic, deşi nu a vorbit cu subiect şi predicat, Cozmin Guşă a lăsat să se înţeleagă faptul că aceştia ar putea fi vinovaţi de fapte de corupţie.

„La vămi şi la drumuri se ştie că sunt oameni care bagă mâna în buzunare. Există mafie în vamă, asta poate spune oricine. Tot timpul s-a încercat stârpirea acestei mafii, dar nu s-a reuşit niciodată. Mulţi români sunt victime ale mafiei de la frontieră”, a spus analistul politic.

Share